19 оставени мнения от 29 извършени проекти
4.21 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Георги Петров преди 36 месеца за Основен ремонт на баня | София

“Много добра работа. Доволен съм. Всичко беше точно и се случи в 10 - дневен срок.”

Веселин Дочев преди 37 месеца за Подмяна на водопроводни тръби,в баня, възстановяване на стената | София

“Много съм доволен от бързината и качеството на свършената работа. По време на работата бригадата на Васко се натъкна на допълнителни проблеми, които бяха решавани по най-добрия начин. Възложих и допълнителна работа - таван от гипсокартон, шпакловане и боядисване, които също бяха изпълнени качествено и на добра цена. Препоръчвам ги и ще ги поканя отново за оставащите ремонти в апартамента.”

Йордан Христов преди 37 месеца за Лепене на плочки в две бани | София

“Васил работи бързо, чисто и качествено. От огледа до края на самия процес всичко беше добре планирано и отработено въпреки неблагоприятното зимно време. Васил даде добри съвети и идеи при реализирането на проекта: и двете бани бяха завършени в срок. Добро съотношение цена-качество. Добра комуникация. Препоръчваме на всички този майстор и неговия екип. Самите ние ще го ползваме в бъдеще. Благодаря ти, Васко!
Данчо и Стефка”

преди 50 месеца за Няколко дребни теча от батерии и тоалетна чиния | София

“Много съм доволна от Васко, всичко, за което се уговорихме, се изпълни. Със сигурност ще го ползвам и в бъдеще.”

преди 59 месеца за Смяна на Батерия на Мивка | София

“Майсторът работи съвестно и се справи добре с отстраняването на проблема. Появиха се и неочаквани проблеми, които той оправи своевременно.”

преди 74 месеца за Подмяна на Ел. Табло в тухлен апартамент | София

“Много съм доволна от изпълнението, много добре извършена работа. Професионално, чисто и без проблеми. Фирмата прави и други ремонти в апартамента ми, от които също съм много доволна. Препоръчвам фирмата за всякакви ремонти.”

преди 78 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Долу-горе съм доволен от изпълнената работа. Първоначално се уговорихме за ремонт на баня, но в последствие се разбрахме да извърши цялостен ремонт. Всичко беше изпъленено в срок, но с ниско качество. Бяхме се разбрали да след приключване да почисти, но това не се случи. След като приключи ремонтът излязоха недовършени детайли.”

Васил Христов отговори: Виж снимки

Всичко това го установява след 9 месеца. Одраскана плочка липса на решетката на сифон.

преди 79 месеца за Монтаж на пералня,сушилня, съдомиялна и батерия за кухня-мивка. | София

“Много съм доволен от качеството на извършената работа! Препоръчвам!”

преди 80 месеца за боядисване с латекс на апартамент | София

“Работата се вършеше леко неорганизирано, но в крайна сметка услугата беше извършена и сме доволни!”

преди 52 месеца за Основен ремонт на спалня | София

“Много калпаво изпълнение на работите, които бяха извършени. След това се наложи друг изпълнител да се наеме да извърши ремонта. С господин Христов имахме и голямо забавяне.”

преди 54 месеца за Боядисване, частична подмяна на теракот, вграждане на вана, монтаж на санитария | София

“Така и не довърши това за което го бях наел.”

преди 78 месеца за Ремонт на баня | София

“Ремонта се проточи, заради познат на Васил, който трябваше да сложи врати, но така и не го направи. Васил протакваше довършването на банята, като тя така и не беше довършена. Не съм доволен, много несериозно отношение. Платил съм всичко. Съжалявам че се предоверих и наех Васил на база на позитивните мнения на клиенти в платформата. Доверието ми е загубено. Не препоръчвам наемането на този майстор и хора не плащайте парите, защото когато го направите почват да ви въртят, не си вдигат телефоните, манипулират и лъжат за сроковете на изпълнение!”