Добре дошли в бизнес страницата на Vasil Hristov

Здравейте,аз съм Васил Христов ръководител на бригада за довършителни ремонти.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Подмяна на Ел. Табло в тухлен апартамент, Електроуслуги | София

“Много съм доволна от изпълнението, много добре извършена работа. Професионално, чисто и без проблеми. Фирмата прави и други ремонти в апартамента ми, от които също съм много доволна. Препоръчвам фирмата за всякакви ремонти.” на 03 Feb 2018 от Жулиета .

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Долу-горе съм доволен от изпълнената работа. Първоначално се уговорихме за ремонт на баня, но в последствие се разбрахме да извърши цялостен ремонт. Всичко беше изпъленено в срок, но с ниско качество. Бяхме се разбрали да след приключване да почисти, но това не се случи. След като приключи ремонтът излязоха недовършени детайли.” на 02 Oct 2017 от Марио Видов. Васил Христов отговори:
Всичко това го установява след 9 месеца. Одраскана плочка липса на решетката на сифон.

Монтаж на пералня,сушилня, съдомиялна и батерия за кухня-мивка., ВиК Услуги | София

“Много съм доволен от качеството на извършената работа! Препоръчвам!” на 21 Sep 2017 от Пламен .

ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Всички дейности бяха обсъдени с Васил и ми бе обяснено подробно кое, защо и как ще се извърши. Перфектна организация на работата. Материалите бяха доставяни ритмично и не бе допуснато никакво прекъсване на работата. Предварително уточнените срокове бяха изпълнени точно. Нямам никакви забележки към качеството на изпълнението. Препоръчвам на всички този майстор.” на 16 Sep 2017 от .

Цялостен ремонт на баня - от до!, Ремонт на баня | София

“Здравейте,
След като пуснахме заявката, Васил се отзова бързо, дойде на оглед и до няколко дена започна работа. Добри цени, успяхме да договорим сума, която да устройва и двете страни. Много учтиви хора, бързо работят и дават добри резултати. Вече се нанесохме в апартамента, банята е напълно завършена. Когато изникваше малък проблем, обаждахме се и на следващия ден бяха при нас и го оправяха. Много добра комуникация. Доволни сме. Даже Васил вече работи при едни наши приятели :)
Мартин и Таня”
на 08 Jun 2017 от Администратор от М+.
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

Занимавам се вече 18г.със строителство и довършителни ремонти.

Специализация и квалификация:

ВиК,шпакловка,боя,фаянс,теракот,декоративни мазилки,ел.инсталация,изграждане на покриви и навеси.