Мнения за Vasil Hristov 4.42 от 5

Подмяна на Ел. Табло в тухлен апартамент, Електроуслуги | София

“Много съм доволна от изпълнението, много добре извършена работа. Професионално, чисто и без проблеми. Фирмата прави и други ремонти в апартамента ми, от които също съм много доволна. Препоръчвам фирмата за всякакви ремонти.” на 03 Feb 2018 от Жулиета .

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Ремонта се проточи, заради познат на Васил, който трябваше да сложи врати, но така и не го направи. Васил протакваше довършването на банята, като тя така и не беше довършена. Не съм доволен, много несериозно отношение. Платил съм всичко. Съжалявам че се предоверих и наех Васил на база на позитивните мнения на клиенти в платформата. Доверието ми е загубено. Не препоръчвам наемането на този майстор и хора не плащайте парите, защото когато го направите почват да ви въртят, не си вдигат телефоните, манипулират и лъжат за сроковете на изпълнение!” на 17 Oct 2017 от Тихомир .

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Долу-горе съм доволен от изпълнената работа. Първоначално се уговорихме за ремонт на баня, но в последствие се разбрахме да извърши цялостен ремонт. Всичко беше изпъленено в срок, но с ниско качество. Бяхме се разбрали да след приключване да почисти, но това не се случи. След като приключи ремонтът излязоха недовършени детайли.” на 02 Oct 2017 от Марио Видов. Васил Христов отговори:
Всичко това го установява след 9 месеца. Одраскана плочка липса на решетката на сифон.

Монтаж на пералня,сушилня, съдомиялна и батерия за кухня-мивка., ВиК Услуги | София

“Много съм доволен от качеството на извършената работа! Препоръчвам!” на 21 Sep 2017 от Пламен .

ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Всички дейности бяха обсъдени с Васил и ми бе обяснено подробно кое, защо и как ще се извърши. Перфектна организация на работата. Материалите бяха доставяни ритмично и не бе допуснато никакво прекъсване на работата. Предварително уточнените срокове бяха изпълнени точно. Нямам никакви забележки към качеството на изпълнението. Препоръчвам на всички този майстор.” на 16 Sep 2017 от .