16 оставени мнения за извършени проекти
4.06 от 5

Маряна Тодорова преди 25 дни за Няколко дребни теча от батерии и тоалетна чиния | София

“Много съм доволна от Васко, всичко, за което се уговорихме, се изпълни. Със сигурност ще го ползвам и в бъдеще.”

Николов преди 9 месеца за Смяна на Батерия на Мивка | София

“Майсторът работи съвестно и се справи добре с отстраняването на проблема. Появиха се и неочаквани проблеми, които той оправи своевременно.”

Жулиета преди 24 месеца за Подмяна на Ел. Табло в тухлен апартамент | София

“Много съм доволна от изпълнението, много добре извършена работа. Професионално, чисто и без проблеми. Фирмата прави и други ремонти в апартамента ми, от които също съм много доволна. Препоръчвам фирмата за всякакви ремонти.”

преди 28 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Долу-горе съм доволен от изпълнената работа. Първоначално се уговорихме за ремонт на баня, но в последствие се разбрахме да извърши цялостен ремонт. Всичко беше изпъленено в срок, но с ниско качество. Бяхме се разбрали да след приключване да почисти, но това не се случи. След като приключи ремонтът излязоха недовършени детайли.”

Васил Христов отговори:

Всичко това го установява след 9 месеца. Одраскана плочка липса на решетката на сифон.

Пламен преди 29 месеца за Монтаж на пералня,сушилня, съдомиялна и батерия за кухня-мивка. | София

“Много съм доволен от качеството на извършената работа! Препоръчвам!”

Милко Близнаков преди 29 месеца за ремонт на баня | София

“Всички дейности бяха обсъдени с Васил и ми бе обяснено подробно кое, защо и как ще се извърши. Перфектна организация на работата. Материалите бяха доставяни ритмично и не бе допуснато никакво прекъсване на работата. Предварително уточнените срокове бяха изпълнени точно. Нямам никакви забележки към качеството на изпълнението. Препоръчвам на всички този майстор.”

Администратор от М+ преди 32 месеца за Цялостен ремонт на баня - от до! | София

“Здравейте,
След като пуснахме заявката, Васил се отзова бързо, дойде на оглед и до няколко дена започна работа. Добри цени, успяхме да договорим сума, която да устройва и двете страни. Много учтиви хора, бързо работят и дават добри резултати. Вече се нанесохме в апартамента, банята е напълно завършена. Когато изникваше малък проблем, обаждахме се и на следващия ден бяха при нас и го оправяха. Много добра комуникация. Доволни сме. Даже Васил вече работи при едни наши приятели :)
Мартин и Таня”

Димитрова преди 34 месеца за Цялостен ремонт на баня в Люлин 9 | София

“Много сме доволни - при все, че нашата баня беше труден проект с много неизвестни, Васил си свърши работата перфектно. Намери решение на всеки възникнал проблем. Всичко беше готово в предварително уговорения срок. Препоръчваме с две ръце и ще продължим да използваме услугите на същите майстори за следващи ремонти. Работят бързо, качествено и на добри цени. :)”

преди 30 месеца за боядисване с латекс на апартамент | София

“Работата се вършеше леко неорганизирано, но в крайна сметка услугата беше извършена и сме доволни!”

Panka Mireva преди 2 месеца за Основен ремонт на спалня | София

“Много калпаво изпълнение на работите, които бяха извършени. След това се наложи друг изпълнител да се наеме да извърши ремонта. С господин Христов имахме и голямо забавяне.”

Тихомир преди 28 месеца за Ремонт на баня | София

“Ремонта се проточи, заради познат на Васил, който трябваше да сложи врати, но така и не го направи. Васил протакваше довършването на банята, като тя така и не беше довършена. Не съм доволен, много несериозно отношение. Платил съм всичко. Съжалявам че се предоверих и наех Васил на база на позитивните мнения на клиенти в платформата. Доверието ми е загубено. Не препоръчвам наемането на този майстор и хора не плащайте парите, защото когато го направите почват да ви въртят, не си вдигат телефоните, манипулират и лъжат за сроковете на изпълнение!”