Мнения за Vasil Hristov 4.46 от 5

Николов преди 1 месец за Смяна на Батерия на Мивка | София

“Майсторът работи съвестно и се справи добре с отстраняването на проблема. Появиха се и неочаквани проблеми, които той оправи своевременно.”

Жулиета преди 16 месеца за Подмяна на Ел. Табло в тухлен апартамент | София

“Много съм доволна от изпълнението, много добре извършена работа. Професионално, чисто и без проблеми. Фирмата прави и други ремонти в апартамента ми, от които също съм много доволна. Препоръчвам фирмата за всякакви ремонти.”

Марио преди 21 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Долу-горе съм доволен от изпълнената работа. Първоначално се уговорихме за ремонт на баня, но в последствие се разбрахме да извърши цялостен ремонт. Всичко беше изпъленено в срок, но с ниско качество. Бяхме се разбрали да след приключване да почисти, но това не се случи. След като приключи ремонтът излязоха недовършени детайли.”

Васил Христов отговори:

Всичко това го установява след 9 месеца. Одраскана плочка липса на решетката на сифон.

Пламен преди 21 месеца за Монтаж на пералня,сушилня, съдомиялна и батерия за кухня-мивка. | София

“Много съм доволен от качеството на извършената работа! Препоръчвам!”

Милко преди 21 месеца за ремонт на баня | София

“Всички дейности бяха обсъдени с Васил и ми бе обяснено подробно кое, защо и как ще се извърши. Перфектна организация на работата. Материалите бяха доставяни ритмично и не бе допуснато никакво прекъсване на работата. Предварително уточнените срокове бяха изпълнени точно. Нямам никакви забележки към качеството на изпълнението. Препоръчвам на всички този майстор.”

Администратор преди 24 месеца за Цялостен ремонт на баня - от до! | София

“Здравейте,
След като пуснахме заявката, Васил се отзова бързо, дойде на оглед и до няколко дена започна работа. Добри цени, успяхме да договорим сума, която да устройва и двете страни. Много учтиви хора, бързо работят и дават добри резултати. Вече се нанесохме в апартамента, банята е напълно завършена. Когато изникваше малък проблем, обаждахме се и на следващия ден бяха при нас и го оправяха. Много добра комуникация. Доволни сме. Даже Васил вече работи при едни наши приятели :)
Мартин и Таня”

Димитрова преди 26 месеца за Цялостен ремонт на баня в Люлин 9 | София

“Много сме доволни - при все, че нашата баня беше труден проект с много неизвестни, Васил си свърши работата перфектно. Намери решение на всеки възникнал проблем. Всичко беше готово в предварително уговорения срок. Препоръчваме с две ръце и ще продължим да използваме услугите на същите майстори за следващи ремонти. Работят бързо, качествено и на добри цени. :)”

Борис преди 29 месеца за Теч, снадка пластмасови тръби | София

“Хората си свършиха съвестно работата, цялата спукана тръба беше сменена.”

Todor преди 31 месеца за Изолация на баня | София

“Васил е изключително точен, както в изготвянето на офертата и цената, така и в изпълнението на задачата. Нямам забележки!”

Diana преди 32 месеца за Боядисване с латекс на част от стена и таван | София

“Много съм доволна не само от добре свършената работа, но и от бързината.
Бих го препоръчала не само за боядисване, но и за други строителни дейности с които се занимава.”

преди 22 месеца за боядисване с латекс на апартамент | София

“Работата се вършеше леко неорганизирано, но в крайна сметка услугата беше извършена и сме доволни!”

Тихомир преди 20 месеца за Ремонт на баня | София

“Ремонта се проточи, заради познат на Васил, който трябваше да сложи врати, но така и не го направи. Васил протакваше довършването на банята, като тя така и не беше довършена. Не съм доволен, много несериозно отношение. Платил съм всичко. Съжалявам че се предоверих и наех Васил на база на позитивните мнения на клиенти в платформата. Доверието ми е загубено. Не препоръчвам наемането на този майстор и хора не плащайте парите, защото когато го направите почват да ви въртят, не си вдигат телефоните, манипулират и лъжат за сроковете на изпълнение!”