1. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн.


2. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


3. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


4. ВиК Услуги

По специално в сферата на течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби.


5. Електроуслуги

По специално в сферата на ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


6. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


7. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


8. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, надзор, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


9. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. монтаж на интериорна врата.


10. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, алуминиева дограма, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


11. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти. антикорозионна защита, саниране на сгради, хидроизолация.


12. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, стълбища и парапети, мебели по поръчка, навеси и покриви.


13. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, всички подкатегории, обзавеждане на жилища.


14. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт, всички подкатегории.


15. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на дюшеме, всички подкатегории, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат.


16. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.