Добре дошли на бизнес страницата на РемСтрой


Фирма Строителна компания РемСтрой ООД е регистрирана на 12.10.2016г., но професионалната си история започва много преди това. Основатели на компанията е Евген Слисаренко и Олександр Копийка. В началото, фирмата се състои от двама, като постепенно, с увеличаващия се брой запитвания и поръчки за ремонт, се разраства и днес наброява екип от 10 професионалисти в различни области - строители, ел. и ВиК специалисти, специалисти на отопителни инсталации, фаянсаджии, бояджии, гипсаджии и др.

Стандартна иконка за категория Отопление и климатизация Отопление и климатизация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Баня

Баня в к-с "Чайка"

Монтаж на широкоформатен гранитогрес

Дневна

Апартамент в к-с "Романс Сплендид"

Целостен ремонт - до ключ.

Офис

Магазин "ELE Ceramica"

Наредихме плочки в магазина

Основатели на компанията РемСтрой

Компания РемСтрой

Нашите снимки

Офис

Офис / дизайнерско студио

Офисът ни заедно с нашия партньор - дизайнер Теодор Димов Гърланов.

Баня

Баня Ален-Мак

Направена баня до ключ. Представени снимки за ремонт/след ремонт.

Дневна

VarnaWave-1

Комплексен ремонт


Район на работа:

Трудов стаж


Специалисти с над 15 години опит в проектиране, строителството и строително-ремонтните дейности.

Специализация и квалификация


Всички специалисти на нашата компания имат висше образование в областта на строителството и строителните работи.

Допълнително


С натрупания през годините опит, Строителна компания РемСтрой ООД разширява и обогатява и портфолиото на своите услуги. Днес предлагаме цялостни решения за Вашия ремонт - външен, вътрешен, основен, частичен, освежаващ и др.: - консултация, дизайнерски и технически проекти и изпълнение; - пълна гаранция за извършените ремонтни дейности, като оставаме на разположение за Вас и след приключване на проекта; - пълна гаранция 10 години от завод PipeLife на отопителни и ВиК инсталации (сме е представители от завод PipeLife по програма "Доверен инсталатор"); - оптимална организация и високо качество на крайния продукт; - коректност и конфиденциалност; - качествено и бързо обслужване, добри условия и гъвкави схеми за плащане. Фирма Строителна компания РемСтрой ООД е сред доказаните лидери на пазара за строителство и ремонти в Варна и Варна-област, като Ви предлага и осигурява всичко необходимо за комфорта и уюта на Вашия дом или офис!