10 оставени мнения от 28 извършени проекти
4.10 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Александър Ковачев преди 29 месеца за Вътрешна изолация на скосени тавани | Ихтиман

“Положително мнение. Доволен съм. Справи се бързо.”

Виж снимки
преди 87 месеца за Ремонт на фасада | Пловдив

“Коректно и бързо изпълнение въпреки кратките срокове. ”

преди 78 месеца за Покрив на порта и измазване на кирпичен дувар | Елин Пелин

“Наех бригадата на Николай Крумов за ремонт на покриви на порта и измазване на кирпичени дувар.
Направиха нова дървена конституция + битумни плочи. Добре се получи и не тече, само дървото не обработиха против дървояди, казаха че в склада вече било обработено!?
С мазилката не се справиха добре. Рапичната мрежа стърчи на много места никъде краищата не са отсечени въпреки че специално им го поисках в началото.”

Виж снимки
преди 76 месеца за Шпакловка и замазка. | Пловдив

“Много съм разочарован. След като се разбрахме за цената, тя се промени 3 пъти за единия апартамент от 3000 та до 4000. Уговорката беше да се плати 10% в началото и остатъка накрая при завършен ремонт. Но когато започнаха, се започна едно постоянно мрънкане за повече пари, защото нещо било направено. Стигнахме до 2824лв. платени досега и забелязах, че изпълнението е много зле. Разминаване на ъгли и криви прави линии. Но най-големият проблем е, че цялата замазка на едната страна падна след като изсъхна, а на другата стена започна да се люпи и то преди даже да е боядисано. А после ми казаха, че ако не изпратя и остатъка на парите, те нямат пари с какво да дойдат на работа. Наложи се да търся други специалисти, които да поправят тяхната работа, което доведе до допълнителни разходи и много съществено забавяне на ремонта. В крайна сметка ми бяха върнати едва 1000 лв от цялата сума. Не препоръчвам.”

Виж снимки