10 оставени мнения от 26 извършени проекти
4.10 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Dilyana Ivanova преди 1 месец за Проект за довършителни вътрешни ремонти | Велико Търново

“Отлично свършена работа! Много съм доволна, че попаднах на "Бригада комплекс", която с прецизност, качество и спазване срока на изпълнение си свърши работата!”

Елена Василевска преди 4 месеца за Трябва да се изгради навес на тераса | София

“Като цяло съм много доволна, на първо място комуникацията с Николай бе любезна и уважителна; оглед и оферта светкавично; работата бе свършена в срок и изглежда много добре. Имам една малка забележка, която съм му я казала и написала в протокола - при монтирането на поликарбоната има няколко драскотини. Мога да препоръчам бригадата като отличен изпълнител за покриви и дървени конструкции, с поликарбонат може би имат по-малко опит. Все пак проектът беше завършен успешно в срок, изглежда добре, така че оценявам изпълнителя като коректен.”

Виж снимки
Петър Енчев преди 16 месеца за Почистване на дворно място | София

“Почистването на дворното място от трева и храсти беше извършено в срок и бяха спазени първоначалните изисквания.”

Александър Ковачев преди 29 месеца за Вътрешна изолация на скосени тавани | Ихтиман

“Положително мнение. Доволен съм. Справи се бързо.”

Виж снимки
Асен Караасенов преди 42 месеца за Асфалтиране на рампа към подземен гараж | София

“Момчетата свършиха страхотна работа и вече можем да използваме цялата дължина на пътя за да влизаме и излизаме от гаража си, за което още веднъж им благодаря!”

Николай Kрумов отговори:

Мерси Асене за нас беше удоволствие да работим с вас

преди 71 месеца за Строеж на плоча и дървен навес с 4 колони и стъпки | Хисаря

“Доволна съм много от извършената работа.
Всичко премина гладко, както се разбрахме и за изпълнение и за материали.”

преди 79 месеца за Монтаж на улуци на къща в село Величково | Пазарджик

“Момчетата се справиха много добре.”

преди 86 месеца за Ремонт на фасада | Пловдив

“Коректно и бързо изпълнение въпреки кратките срокове. ”

преди 77 месеца за Покрив на порта и измазване на кирпичен дувар | Елин Пелин

“Наех бригадата на Николай Крумов за ремонт на покриви на порта и измазване на кирпичени дувар.
Направиха нова дървена конституция + битумни плочи. Добре се получи и не тече, само дървото не обработиха против дървояди, казаха че в склада вече било обработено!?
С мазилката не се справиха добре. Рапичната мрежа стърчи на много места никъде краищата не са отсечени въпреки че специално им го поисках в началото.”

Виж снимки
преди 75 месеца за Шпакловка и замазка. | Пловдив

“Много съм разочарован. След като се разбрахме за цената, тя се промени 3 пъти за единия апартамент от 3000 та до 4000. Уговорката беше да се плати 10% в началото и остатъка накрая при завършен ремонт. Но когато започнаха, се започна едно постоянно мрънкане за повече пари, защото нещо било направено. Стигнахме до 2824лв. платени досега и забелязах, че изпълнението е много зле. Разминаване на ъгли и криви прави линии. Но най-големият проблем е, че цялата замазка на едната страна падна след като изсъхна, а на другата стена започна да се люпи и то преди даже да е боядисано. А после ми казаха, че ако не изпратя и остатъка на парите, те нямат пари с какво да дойдат на работа. Наложи се да търся други специалисти, които да поправят тяхната работа, което доведе до допълнителни разходи и много съществено забавяне на ремонта. В крайна сметка ми бяха върнати едва 1000 лв от цялата сума. Не препоръчвам.”

Виж снимки