38 оставени мнения от 50 извършени проекти
4.97 от 5

Това са препоръки, предоставени от самия изпълнител от предишни негови клиенти, които са работили с него извън платформата "MaistorPlus".

Стоян Трошев преди 8 месеца за Изграждане на пергола | София

“Топ изпълнение, коректност и отношение”

Виж снимки
Анна Димова преди 25 месеца за Навес на тераса | София

“Най-невероятният майстор сред човеците и най-прекрасният човек сред майсторите! След дълъг и болезнен опит с майстори, Христо ми се видя като ярко слънце сред мрака – не можех да повярвам, че срещу мен стои толкова НОРМАЛЕН човек, който си спазва уговорките, точен е като швейцарски часовник, разбира те от половин дума и има страхотен характер – спокоен, деликатен, лъчезарен и добър!
Комуникацията с Христо е лесна, а работата му – безупречна. Той е компетентен, отзивчив, щедър, отговорен и почтен. Накратко – Христо е рядко срещано съкровище. И ви гарантирам, че не само ще сте доволни от работата му, но и неусетно ще го обикнете с цялото си сърце!”

преди 26 месеца за Пергола на тераса | София

“Изключително сме доволни от бързината и качеството с което работи Христо и екипът му. Изпълниха проекта в срок, работиха чисто и много качествено!”

Елена преди 30 месеца за Поправка на покрив | София

“Прекрасен човек! Свърши бързо и качествено поставеният проект. Препоръчвам го на всеки който има проблем с покрива. Дано всички майстори бъдат като него. Едно голямо БЛАГОДАРЯ!”

Натали Илиева преди 32 месеца за Демонтиране на остъкление на тераса | София

“Много добър професионалист и човек. За втори път ползвам услугите на Христо и в бъдеще отново бих се възползвала при необходимост. Точен и коректен. Препоръчвам!”

Силвия преди 32 месеца за Подмяна или демонтаж на навес за тераса | София

“Моят проект обхвана нов навес, нова мазилка и ремонтни дейности на покрива. Христо и момчетата, които работят с него се справиха отлично. В срок и на добра цена. Благодаря на целия екип!”

Любов Полякова преди 33 месеца за Ремонт на покрив | София

“Изчаках няколко месеца, защото винаги се опасявам, че нещо може да даде фира. Но след последните дъждове и градушки, покривът не показва никакви дефекти. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на Христо: успя да ни вмъкне между големите обекти,поради спешността, спази всички срокове, дори превари с издаването, дори преподреди керемидите в частта от покрива, за която още събираме пари и не беше включена в оферата. По време на работата ми изпращаше снимки преди/след и изобщо ни остави изключително доволни. Парите наистина не са малко, но при повече късмет, покрив не се прави всяка година, така че според мен напълно си заслужава. Сумаризирано: спазени срокове, извършване на повече работа от договореното, всичко беше изчистено и плащанията преминаха безпроблемно.”

Димитър Митков преди 38 месеца за полагана на ПВЦ ламперия за баня | София

“Доволен съм от работата на Христо!”

Качена препоръка, Покривни услуги

“В работата си г-н Христо Кирилов се отличава с висока компетентност, коректност и искрена съпричастност към всички възникнали въпроси и проблеми. С тези качества той самостоятелно изпълни блестящо поставената му работа по ремонт, укрепване и поставяне на хидроизолация на навес за паркиране на автомобил през 2015 г, както и ремонт през 2016 г на покрив, стреха и улуци на къщата, на които съм собственик в гр. София, кв. Редута. От изпълнението на работата личи, че това е неговото призвание, водещо до високо качество и ефективност, като краен резултат.”

на 15 Jun 2015 от Христо Цоловски