7 оставени мнения от 12 извършени проекти
4.43 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 82 месеца за довършителен ремонт апартамент 100кв.м | София

“Работата на екипа на Иван и фирма Вита беше много сполучлива.С много общи усилия и търпение от двете страни,голям професионализъм и качествена работа нещата се наредиха много добре.Доволни сме от отношението към работата и изпълнението й.Благодарим за всичко и желаем много бъдещи клиенти.”

преди 85 месеца за кухня на терасата | София

“От фирма Вита 2015 ЕООД направиха ремонт на половината ми апартамент.
Това включваше зидане на тераса и обособяването й на кухня чрез барплот. Монтиране на дограма,изграждане на водопровод и ел. инсталация. Монтиране на преградна стена в хола, сводове в получения нов коридор,смяна на водопроводна и ел. инсталация, гипскартон и минерална вата на таваните,шпакловка и латекс на стените,плочки в малката тоалетна и килера. С инж. Иван Иванов се комуникира лесно и приятно. Той ми беше в неоценима помощ при избистрянето на идеите за визията на жилишето ми.
Екипът му е от способни и отлични майстори, които всеки ден почистваха след себе си. Имаше известно забавяне от няколко дни за крайния срок, но по-скоро то се получи от климатичните условия и допълнителната ремонтна дейност,която пожелах да свършат. Все пак ремонта се извърши през месец февруари. Шпакловките и замазките се нуждаят от време за да изсъхнат.
Много съм доволна. Отлично свършена работа.”

преди 86 месеца за Изграждане на 2 бани в тавански помещения | София

“Доволен съм от изпълнителя! Качествена работа! бих препоръчал на приятел :)”

преди 88 месеца за баня+под апартамент | София

“Добре си вършат работата”

преди 101 месеца за Гипсокартон, вата, фина шпакловка, боя | София

“Много сме доволни от фирмата! Използвахме услугите им за окачени тавани от гипсокартон, шпакловка и замазка както на таваните, така и на стените, боядисване и поставяне на декоративни тухлички на стените. Работата е извършена изключително прецизно и в срок. След приключване на ремонтните дейности всичко беше почистено от фирмата. Бихме използвали услугите им отново. ”

преди 104 месеца за Подмяна на ВиК в двор | София

“Много съм доволна от работата на фирмата, нещата бяха изпълнени според предварителната ни договорка, в срок и без никакви усложнения. И ръководителят на фирмата - инж. Иванов, и екипът, който работеше на обекта, бяха добросъвестни и коректни, с желание клиентът да остане доволен. С удоволствие бих работила отново с тази фирма. ”

преди 23 месеца за Груб строеж на двуетажна пристройка към съществуваща къща и подмяна на покрив | София

“2021г трябваше да направят зидарията и да сменят покрива.Октомври разпокриха покрива.Коледа ни беше крайна дата.Но къщата стоя разпокрита до средата на януари и течеше вътре. Иван изчезваше и не си вдигаше телефона.На определен период от време се появяваше, за да свърши някаква работа и да иска пари. Включае и да заплашва, че ще пренасочи майсторите си към други обекти. 22 март 2022 допокриха покрива и поискаха да приключим с отношенията си.
Изработката видно беше лоша и след направена консултация всички отзиви бяха негативни, препоръчващи да се направи наново. Той отрече.
Оказа се, че голяма част от нещата не съответстват на конструктивния план, гредите не отговарят на посочените параметри. Още от началото е планирал да ни излъже.”

Виж снимки