Добре дошли в бизнес страницата на ВИТА 2015 ЕООД

В днешно време конкуренцията в нашият бранш е доста сериозна и е доста трудно да пробиеш на пазара и да наложиш името си.Ето защо за нас е изключително важно клиента да остане повече от доволен.Умеем да вникваме и в най-малките детайли и се гордеем с подбран екип от професионалисти!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

довършителен ремонт апартамент 100кв.м, Сухо строителство | София

“Работата на екипа на Иван и фирма Вита беше много сполучлива.С много общи усилия и търпение от двете страни,голям професионализъм и качествена работа нещата се наредиха много добре.Доволни сме от отношението към работата и изпълнението й.Благодарим за всичко и желаем много бъдещи клиенти.” на 06 Jun 2017 от Мирослава Нейчева.

кухня на терасата, Строителство на сгради | София

“От фирма Вита 2015 ЕООД направиха ремонт на половината ми апартамент.
Това включваше зидане на тераса и обособяването й на кухня чрез барплот. Монтиране на дограма,изграждане на водопровод и ел. инсталация. Монтиране на преградна стена в хола, сводове в получения нов коридор,смяна на водопроводна и ел. инсталация, гипскартон и минерална вата на таваните,шпакловка и латекс на стените,плочки в малката тоалетна и килера. С инж. Иван Иванов се комуникира лесно и приятно. Той ми беше в неоценима помощ при избистрянето на идеите за визията на жилишето ми.
Екипът му е от способни и отлични майстори, които всеки ден почистваха след себе си. Имаше известно забавяне от няколко дни за крайния срок, но по-скоро то се получи от климатичните условия и допълнителната ремонтна дейност,която пожелах да свършат. Все пак ремонта се извърши през месец февруари. Шпакловките и замазките се нуждаят от време за да изсъхнат.
Много съм доволна. Отлично свършена работа.”
на 25 Mar 2017 от Вяра Иванова .

Изграждане на 2 бани в тавански помещения, Ремонт на баня | София

“Доволен съм от изпълнителя! Качествена работа! бих препоръчал на приятел :)” на 22 Feb 2017 от Христо Лазов.

Гипсокартон, вата, фина шпакловка, боя, Сухо строителство | София

“Много сме доволни от фирмата! Използвахме услугите им за окачени тавани от гипсокартон, шпакловка и замазка както на таваните, така и на стените, боядисване и поставяне на декоративни тухлички на стените. Работата е извършена изключително прецизно и в срок. След приключване на ремонтните дейности всичко беше почистено от фирмата. Бихме използвали услугите им отново. ” на 01 Dec 2015 от Велина Савчева .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

 

С годините ние успяхме да съчетаем малък но изключително ефективен екип чрез който намираме решения на абсолютно всички проблеми. 

Специализация и квалификация:

Ние можем да се похвалим,че сме специализирали във абсолютно всичко,за нас няма невъзможни и непостижими неща.Можем да изпълним всичко от изкоп до ключ.