53 оставени мнения от 80 извършени проекти
4.83 от 5

Димитър Стоянов преди 3 дни за ВиК услуги | София

“Човека веднага реагира и подмени необходимите тръби. Останах много доволен и от цената. Поставям максималната оценка-5 звезди.”

Димитър Димитров отговори:

Благодаря за хубавия отзив.

Мила Иванова преди 15 дни за Отпушване на съдомиялна машина | София

“Експедитивна реакция и много внимателен човек. Свърши работа. Доволна съм!”

Димитър Димитров отговори:

Благодаря за хубавия отзив.

Благодаря за добрата оценка на свършената от мен работа.

Благодаря.

Евгени Николов преди 2 месеца за Свързване на абсорбатор към комин | София

“Доволен съм пт изпълнението, всичко беше точно.”

Димитър Димитров отговори:

Благодаря за хубавия отзив.

Виктор Минчев преди 3 месеца за ВиК услуги | София

“Mного съм доволен от майстора. Беше точен, дойде съвсем навреме и ми свърши работа, въпреки че ремонтът се оказа по-тежък и неприятен, отколкото очаквах. Препоръчвам!”

Димитър Димитров отговори:

Благодаря за хубавия отзив.

Боян преди 3 месеца за Слагане на кран и бустерна помпа | София

“Благодаря на Димитър за добре извършенат работа !”

Илиана Цветкова преди 9 месеца за Теч от бойлер | София

“Човекът хвърли доста усилия, но пътьом протекоха две меки връзки, трябваше да се купуват материали, да се отстрани аварията. Всичко продължи над 4 часа и на финала бойлерът пак капе. Вероятно трябва да го сменя. Трудно ми е да преценя, но мисля, че нещата можеха да бъдат диагностицирани и/или ремонтирани за доста по-кратко време.”

Димитър Димитров отговори:

Обмислях дълго дали да отговарям на оставеното мнение от г-жа Цветкова, защото то е твърде едностранчиво и не отразява цялата хронология и обема на работата, която свърших по тази заявка и произтеклите усложнения следствие на тоталната корозия не само на водосъдържателя на бойлера но и на цялата му при съединителна водопроводна арматура. Диагностиката свърших за около 1 час. След огледа допуснах, че теча може да е от фланеца на водосъдържателя. Демонтирам каквото трябва, за да го достигна, притегнах гайките на 5-те му болта и казах на г-жа Цветкова, че ако отново капе от бойлера означава, че водосъдържателя е пробит от корозия и трябва да се смени с нов защото и гаранцията на водосъдържателя отдавна е изтекла. След това пристъпи към обратен монтаж на свалените части. При опит да затворя спирарелното кранче на студената вода към бойлера без ключ, само с ръка, то се счупи и част от неговата резба остана в извода на студената вода за бойлера. Наложи се да употребя повече от час, за да я извадя. Да не споменавам и неудобството от това, че водата от този счупен кран ме намокри яко докато успея да затворя спирателния кран преди водомера, който също беше клеясал и едва успях да го задвижа. След това последва монтаж на две спирателни кранчета на изводите за вода на бойлера - един на мястото на счупени и по желание на г-жа Цветкова един на топлата вода. След свързване на съществуващите меки връзки към кранчета се оказа, че и те пропускат вода защото каучука в тях се е втърдил и са станали чупливи дори при леко докосване. Монтирах и доставените нови меки връзки и пуснах водата от бойлера към мивките и душа с което моята допълнителна работа, която ми отне около 3 часа приключи. Извода за мен от този обект е, че протекъл бойлер след изтекъл гаранционен срок не бива да се диагностицира, а директно да се препоръчва смяна с нов заедно с цялата му присъединителна арматура. В противен случай майстора може да се окаже виновен, че след диагностиката, която е направил и е дал препоръка, че ако това което е направил не спре теча, бойлера трябва да се смени, клиента има претенции, че бойлера му пак тече.

Иван Димитров преди 30 месеца за ВиК Лек ремонт | София

“1 Лоша смяна на душ смесител протече на втория ден
2 Смяна на тръби под мивката за сега няма проблем но не са ползвани
3 Отпушване на канал който не беше запушен неправилна диагностика на проблема
4 Използване на силикон за запълване на 2,3 фуги в банята.
5 Доста бавна работа за което се надявах поне да е качествена”

Димитър Димитров отговори:

Здравейте Г-н Димитров, Благодаря за коментара Ви но смятам, че изпълних всичко, за което се бяхме договорили при огледа на място за времето 2 часа, което Ви бях съобщил. В този смисъл не съм съвсем съгласен с Вашите забележки по следните съображения: 1. Първо смених смесителя в банята и, докато бях там, теч от хорендрите Ви нямаше. Дали са протекли след два дни, както твърдите, няма как да зная, защото не ме повикахте, както се бяхме договорили, ако има някакъв теч или друг проблем с това, което съм работил. 2. Предполагах, че канала на кухненската Ви мивка е запушен, тъй като водата от нея се изтичаше твърде бавно и затова предприех бъркане в него за почистване. Без да бръкна в канала нямаше как да зная запушен ли е или не е запушен. Това е работа, която съм свършил и при това доста мръсна, за което се плаща. 3. Запълних със силикон по Ваше желание не 2-3 фуги, а 2.5-3.0 метра фуга между пода и стените на половината баня, за което изразходвах почти един цял флакон със силикон. 4. Изпълних заявката Ви за времето, което Ви бях съобщил при огледа. Не виждам основание да твърдите, че съм работил бавно. С уважение, Димитър Димитров