91 оставени мнения от 138 извършени проекти
4.76 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Борислав Димитров преди 5 месеца за Проблем с водата в банята | София

“Отзивчив, спазва поетите ангажименти.”

Кремена преди 5 месеца за Протекла тръба | София

“Работата беше извършена отлично. Много съм доволна, препоръчвам изпълнителя!”

Димитър Димитров отговори:

Благодаря за хубавия отзив.

Милен Пенев преди 6 месеца за Преглед на отдушници в баня и тоалетна | София

“Димитър смени вентилатор за баня и почисти друг вентилатор. Справи се добре въпреки изникналите усложнения. Отдели доста време на проблема.”

Димитър Димитров отговори: Виж снимки

Благодаря за хубавия отзив

Благодаря за хубавият отзив.

Росен Спасов преди 9 месеца за Поправка на течове | София

“Човекът е читав, възпитан и точен, но е на години и според мен изпитва трудности с работата. Дойде, мъчи се два часа с главата на смесителя в кухнята, но за съжаление не успя да отстрани проблема. Въпреки това му платих предварително договорената сума, но проблемът си остана - затова и поставям оценка 4 от 5.”

Димитър Димитров отговори: Виж снимки

Много благодаря за оставеното мнение за моята работа. Искам само да поясня, че не успях да отстраня капенето от смесителя в кухнята въпреки усилията, които положих и опита, който имам защото в крайна сметка се оказа, че главата на смесителя е повредена и трябва да се подмени с нова. Понеже и двата смесителя в кухнята и банята са италиански от съпите с дълги гаранции, предложих на г-н Спасов да погледне гаранционните им картии и ако са все още в гаранция да се обърне към един от сервизите посочени в гаранционните им карти. Отделно потърсих в интернет и изпратих на г-н Спасов линк откъде може да достави оригинални глави за неговите смесители. Споменах, че когато глаите на смесителите бъдат доставени и бъда повикан да ги монтирам ще се отзова като монтажа на главата на смесителя върху, който работих ще е безплатен. С ремонта на този в банята не мога да се заема, защото не съм ремонтирал смесители от такава марка и модел.

Иванка Вангелова преди 9 месеца за Подмяна на мивка | София

“Много добре свършена работа!”

Благодаря за хубавия отзив .

Санка преди 16 месеца за Проверка /продухване на радиатори | София

“Проблемът беше открит но нужната смяната на крановете на радиаторите не можа да се осъществи поради невъзможност да се спре инсталацията на кооперацията от изпълнителя.”

Денислав преди 18 месеца за Прочистване на ВиК входящи тръби | София

“Човекът е коректен, но не успя да свърши работа. Работи сам и не е достатъчно подготвен за трудната задача. Ситуацията вместо да се подобри, се влоши.. Не мога да го препоръчам.”

Илиана Цветкова преди 36 месеца за Теч от бойлер | София

“Човекът хвърли доста усилия, но пътьом протекоха две меки връзки, трябваше да се купуват материали, да се отстрани аварията. Всичко продължи над 4 часа и на финала бойлерът пак капе. Вероятно трябва да го сменя. Трудно ми е да преценя, но мисля, че нещата можеха да бъдат диагностицирани и/или ремонтирани за доста по-кратко време.”

Димитър Димитров отговори: Виж снимки

Обмислях дълго дали да отговарям на оставеното мнение от г-жа Цветкова, защото то е твърде едностранчиво и не отразява цялата хронология и обема на работата, която свърших по тази заявка и произтеклите усложнения следствие на тоталната корозия не само на водосъдържателя на бойлера но и на цялата му при съединителна водопроводна арматура. Диагностиката свърших за около 1 час. След огледа допуснах, че теча може да е от фланеца на водосъдържателя. Демонтирам каквото трябва, за да го достигна, притегнах гайките на 5-те му болта и казах на г-жа Цветкова, че ако отново капе от бойлера означава, че водосъдържателя е пробит от корозия и трябва да се смени с нов защото и гаранцията на водосъдържателя отдавна е изтекла. След това пристъпи към обратен монтаж на свалените части. При опит да затворя спирарелното кранче на студената вода към бойлера без ключ, само с ръка, то се счупи и част от неговата резба остана в извода на студената вода за бойлера. Наложи се да употребя повече от час, за да я извадя. Да не споменавам и неудобството от това, че водата от този счупен кран ме намокри яко докато успея да затворя спирателния кран преди водомера, който също беше клеясал и едва успях да го задвижа. След това последва монтаж на две спирателни кранчета на изводите за вода на бойлера - един на мястото на счупени и по желание на г-жа Цветкова един на топлата вода. След свързване на съществуващите меки връзки към кранчета се оказа, че и те пропускат вода защото каучука в тях се е втърдил и са станали чупливи дори при леко докосване. Монтирах и доставените нови меки връзки и пуснах водата от бойлера към мивките и душа с което моята допълнителна работа, която ми отне около 3 часа приключи. Извода за мен от този обект е, че протекъл бойлер след изтекъл гаранционен срок не бива да се диагностицира, а директно да се препоръчва смяна с нов заедно с цялата му присъединителна арматура. В противен случай майстора може да се окаже виновен, че след диагностиката, която е направил и е дал препоръка, че ако това което е направил не спре теча, бойлера трябва да се смени, клиента има претенции, че бойлера му пак тече.

Генади Славчев преди 14 месеца за Теч от бойлер | София

“Работата НЕ е свършена. Майстора дойде на място, след направения оглед започна работа. Не вдъхваше доверие и изглеждаше, че не знае какво се случва. В даден момент разви меката връзка към бойлера и започна буквално да "бие" топла вода на силна струя по тавана, стените и цялото помещение. Страшно съм разочарован, едва го измолих да си тръгне. Въпреки всичко той държеше да му се заплатят 40 лева за посещение.”

преди 58 месеца за ВиК Лек ремонт | София

“1 Лоша смяна на душ смесител протече на втория ден
2 Смяна на тръби под мивката за сега няма проблем но не са ползвани
3 Отпушване на канал който не беше запушен неправилна диагностика на проблема
4 Използване на силикон за запълване на 2,3 фуги в банята.
5 Доста бавна работа за което се надявах поне да е качествена”

Димитър Димитров отговори:

Здравейте Г-н Димитров, Благодаря за коментара Ви но смятам, че изпълних всичко, за което се бяхме договорили при огледа на място за времето 2 часа, което Ви бях съобщил. В този смисъл не съм съвсем съгласен с Вашите забележки по следните съображения: 1. Първо смених смесителя в банята и, докато бях там, теч от хорендрите Ви нямаше. Дали са протекли след два дни, както твърдите, няма как да зная, защото не ме повикахте, както се бяхме договорили, ако има някакъв теч или друг проблем с това, което съм работил. 2. Предполагах, че канала на кухненската Ви мивка е запушен, тъй като водата от нея се изтичаше твърде бавно и затова предприех бъркане в него за почистване. Без да бръкна в канала нямаше как да зная запушен ли е или не е запушен. Това е работа, която съм свършил и при това доста мръсна, за което се плаща. 3. Запълних със силикон по Ваше желание не 2-3 фуги, а 2.5-3.0 метра фуга между пода и стените на половината баня, за което изразходвах почти един цял флакон със силикон. 4. Изпълних заявката Ви за времето, което Ви бях съобщил при огледа. Не виждам основание да твърдите, че съм работил бавно. С уважение, Димитър Димитров