Мнения за ВодПро 4.92 от 5

Теч от тръбата за миене на тоалетната в банята. (Не ползваме казанче, имаме кран), ВиК Услуги | София

“Доволни сме от професионлизма на Димитър- касаеше се за запушена тръба, по-рано друг майстор беше предложил да отстрани повредата, като искаше да разбие банята ни. Напрактика запушването беше на нивото на водомера, Стефан го диагностицира и отстрани за1 ден , без да спре нито за миг. Препоръчвам го .” на 05 Dec 2018 от Вергиния .

Монтаж на съдомиялна, ВиК Услуги | София

“Доволни сме от работата - монтажът беше извършен качествено и без проблеми. Препоръчваме!” на 31 Oct 2018 от Борислава Николова. Димитър Димитров отговори:
Благодаря

Демонтиране на мивка + преместване на тръбитe за топла и студена вода ., ВиК Услуги | София

“Димитър се справи много добре. Всичко беше изпълнено в срок, както се уговорихме, дойде и свърши нещата за един ден. Прекрасна работа се получи. Благодаря!” на 11 Jul 2018 от Таня Първанова. Димитър Димитров отговори:
Благодаря за много добрата оценка Таня. Дай боже и на теб работата да върви като по вода.

Подмяна на ВиК тръби и смяна на водопроводно кранче, ВиК Услуги | София

“Отлична работа, на разумна цена. Препоръчвам на всички, които имат нужда от ВиК майстор. Своевременна и бърза реакция, качествено и професионално изпълнение. Пълно съобразяване с клиента. Тъй като необходимия ремонт не беше лесен, майсторът работи докато не го завърши. Не го отложи за следващия ден. При необходимост бих се възползвала от същия майстор, без да се замислим. Доверете се на г-н Димитров, няма да съжалявате.” на 08 May 2018 от .