2 оставени мнения от 2 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Мария преди 1 месец за Ремонт на баня и пребоядисване на апартамент 180 кв.м. | София

“Фирмата разполога със страхотен плочкаджия. Стана супер баня. Шпакловката и боята също минаха гладко. Опаковаха и облепиха всичко и нямаше щети. Работиха чисто. Препоръчах ги вече на приятели!”

Виктор Ангелов преди 5 месеца за Основен ремонт на жилище 122 кв.м. | София

“Останах много доволен от добрата работа на фирмата. Имат добра структура и качествени специалисти. Работят съвестно и професионално. Управлението на проекта също се водеше на ниво. По време на ремонта имаше доста драми, но все пак всичко завърши добре.”

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Много сме доволни от ремонта на нашата вила. Направиха банята, сложиха гипскартон, имаше доста за шпакловка, всичко беше перфектно. Другото много важно е, че спазиха всички срокове, а качеството е безупречно! Останахме възхитени!”

на 15 Feb 2024 от Вероника

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Всичко, което сме възложили на Пи Ай Инженеринг, е свършено с професионализъм, усет и желание. Сроковете бяха спазени, офертата не се промени до последния момент. Доверихме им се за ремонт на два наши апартамента, и в двата всичко е свършено безупречно. Препоръчвам ги на всеки, който има нужда от майстори!”

на 17 Mar 2024 от Полина