Добре дошли на бизнес профила на ПиАй Инженеринг


Ние сме фирма "ПиАй Инженеринг" ЕООД и всички наши специалисти са с дългогодишен опит в областта. Разполагаме със съвременна техника, която ни помага да реализираме мечтите ви. Работим с първокласни материали и сме изключително гъвкави в цените, спрямо вашия бюджет.

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Мария преди 29 дни за Ремонт на баня и пребоядисване на апартамент 180 кв.м. | София

“Фирмата разполога със страхотен плочкаджия. Стана супер баня. Шпакловката и боята също минаха гладко. Опаковаха и облепиха всичко и нямаше щети. Работиха чисто. Препоръчах ги вече на приятели!”

Виктор Ангелов преди 5 месеца за Основен ремонт на жилище 122 кв.м. | София

“Останах много доволен от добрата работа на фирмата. Имат добра структура и качествени специалисти. Работят съвестно и професионално. Управлението на проекта също се водеше на ниво. По време на ремонта имаше доста драми, но все пак всичко завърши добре.”

Виж всички мнения

Опит


За фирма "ПИАЙ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД е изключително важно всеки един от Вас, който ни се е доверил да остане доволен от нас! Политиката ни е такава, че винаги на първо място поставяме КАЧЕСТВЕНАТА РАБОТА И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!

Специализация и квалификации


ПиАй Инженеринг ЕООД представя на вашето внимание: Строителство на къщи Вътрешни ремонти Ремонт на покриви Топлоизолация 👷 Реставрация 👷 Изграждане на нови покриви Метални конструкции Стоманобетонни конструкции Проектиране и узаконяване НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ! 🎉🎉😎🎉🎉 Безплатен оглед 🎉 Бързо представяне на оферта ❗

Допълнително


ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД; ИЗГОТВЯНЕ НА ОФЕРТА И ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР; КАЧЕСТВЕНО И БЕЗПРОБЛЕМНО ИЗПЪЛНЕНИЕ В СРОК!