2 оставени мнения от 2 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Наталия преди 1 месец за Стени след сваляне на тапети | София

“Момчетата са супер! Работят много старателно, чисто и бързо, и също така са добри и коректни хора. Препоръчвам с две ръце! Очаквам да работим и за в бъдеще!”

Лилия Христова преди 2 месеца за Боядисване на стени и тавани в апартамент | София

“Изключително добри професионалисти, работят бързо и качествено с голямо внимание към детайла. Със сигурност бихме се обърнали към тях и в бъдеще. Силно препоръчваме!”

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Останах много доволна от свършената работа. Определено ми направиха много добро впечатление като цяло – са млади момчета, които работят съвестно и с голямо внимание към детайлите.”

на 08 May 2024 от Йорданка Кузманова

Качена препоръка, Шпакловки

“Като цяло останах много доволна. Наех момчетата за шпакловка, замазка и боя – работеха много бързо и, въпреки това, чисто. Определено останах доволна.”

на 10 Jan 2024 от Бояна Христова

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Много доволен останах! Работихме с тях по един апартамент в София и една къща в провинцията – справиха се чудесно. Разполагат с всичката необходима техника и имат пикап, с който доставиха всички материали. Като цяло, дадоха много съвети. Определено ги препоръчвам!”

на 12 Oct 2023 от Марин