Добре дошли на бизнес профила на Мартин Петков


Добре дошли на нашата бизнес страница! Ние предлагаме висококачествени услуги в областта на шпакловката, боядисването и ремонта на баня като работим на конкурентни цени. Нашият екип от опитни специалисти се ангажира с всеки проект, независимо от неговия мащаб, за да осигури перфектен резултат и да останат нашите клиенти доволни. Не се колебайте да ни поканите по вашия проект за да се възползвате от нашите изгодни и восококачествени услуги!

Шпакловки е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Наталия преди 1 месец за Стени след сваляне на тапети | София

“Момчетата са супер! Работят много старателно, чисто и бързо, и също така са добри и коректни хора. Препоръчвам с две ръце! Очаквам да работим и за в бъдеще!”

Лилия Христова преди 2 месеца за Боядисване на стени и тавани в апартамент | София

“Изключително добри професионалисти, работят бързо и качествено с голямо внимание към детайла. Със сигурност бихме се обърнали към тях и в бъдеще. Силно препоръчваме!”

Виж всички мнения

Опит


С над 10 години опит в строителната индустрия, нашата фирма е работила по множество проекти в Испания и Франция. Нашите специалисти са натрупали богат опит, което ни позволява да предлагаме висококачествени услуги.

Специализация и квалификации


Нашата фирма разполага с богато портфолио от специализации и квалификации, които ни позволяват да предлагаме разнообразни и качествени строителни услуги част от тях са : Гипсова шпакловка, Шпакловка Sheetrock, Боядисване, Гипсокартон, Тапети, Поставяне на плочки , Ремонт на баня и други.

Допълнително


За ваше удобство предлагаме безплатен оглед на обекта. Моля, може да ни изпратите покана и ние ще се свържем с вас за запазване на дата и час за оглед. След направен оглед можем да предоставим най-точната оферта цените които може да предоставим при запитване на чат са ориентировъчни и могат да бъдат предоговорени.