Добре дошли на бизнес профила на Красимир Кунов


Фирмата се специализира в изключително ефективни услуги за качване и сваляне на различни товари от апартаменти и къщи, включително покъщнина, строителни материали и електроуреди. С разполагането на бус с вишка, която достига височина до 24 метра.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Имаме над 15 години опит в сферата на транспортните услуги.

Специализация и квалификации


Специализирани сме в преместването на домашна покъщнина от трудно достъпни домове, също така можем да бъдем от помощ при транспортирането и качването на строителни материали.

Допълнително


Фирмата се специализира в изключително ефективни услуги за качване и сваляне на различни товари от апартаменти и къщи, включително покъщнина, строителни материали и електроуреди. С разполагането на бус с вишка, която достига височина до 24 метра, и кош с размери 250 сантиметра дължина и 150 сантиметра широчина, фирмата предоставя уникална възможност за достъп и транспортиране на големи и неудобни предмети. Екипът от професионалисти се отличава с внимание към детайла и безопасност при извършване на всяка задача, гарантирайки надеждно и качествено обслужване за своите клиенти. Независимо дали става въпрос за мебели, строителни материали или електроуреди, фирмата предоставя компетентни решения, съчетани със завършеност и професионализъм.