1 оставени мнения от 1 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Мария Димитрова преди 7 месеца за Проект за довършителни вътрешни ремонти | София

“Изключително доволна съм от свършената работа. Коректни цени, работа приключена в сроковете, обърна се внимание на всички детайли. Наложи ми се да го потърся още няколко пъти след това за няколко допълнителни неща и отново се отзова. Горещо го препоръчвам!”

Виж снимки

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много съм доволен от работата на Атанас , преди него бях започнал работа с една друга бригада която ми даде малко по-ниска цена и понеже исках да пусна апартамента под наем търсих най евтиния варина започнах работа с тях в едната стая и те оплескаха всичко след това като започнах работа с Атанас той оправи поразиите за което съм му много благодарен и перфектно довърши и другите две помещения. Препоръчвам горещо на всеки който търси съвестен и сериозен изпълнител за своите проекти.”

на 27 Jun 2023 от Слави

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много съм доволна от Атанас Кочев той и неговата брига ми направиха цялостен ремонт на къщата. Бяха много и добре организирани работеха бързо и качествено и най-важното е ,че се съобразиха с нашите желания макар ,че имаше доста неща които бяха специфични. На всички мой познати и приятели винаги препоръчвам Атанас и определено в бъдеще ,ако имаме нужда от ремонт бихме се обърнали към него.”

на 01 Jun 2023 от Таня