Добре дошли на бизнес страницата на Атанас Кочев


Здравейте, ние сме фирма "Elite-Style Kochevi" EOOD . Извършваме всякакви външни и вътрешни ремонти дейности.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много съм доволен от работата на Атанас , преди него бях започнал работа с една друга бригада която ми даде малко по-ниска цена и понеже исках да пусна апартамента под наем търсих най евтиния варина започнах работа с тях в едната стая и те оплескаха всичко след това като започнах работа с Атанас той оправи поразиите за което съм му много благодарен и перфектно довърши и другите две помещения. Препоръчвам горещо на всеки който търси съвестен и сериозен изпълнител за своите проекти.”

на 27 Jun 2023 от Слави

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Много съм доволна от Атанас Кочев той и неговата брига ми направиха цялостен ремонт на къщата. Бяха много и добре организирани работеха бързо и качествено и най-важното е ,че се съобразиха с нашите желания макар ,че имаше доста неща които бяха специфични. На всички мой познати и приятели винаги препоръчвам Атанас и определено в бъдеще ,ако имаме нужда от ремонт бихме се обърнали към него.”

на 01 Jun 2023 от Таня
Виж всички мнения

Опит


Част от услугите, които предлагаме са: - Цялостен ремонт на жилища - Освежителни ремонти - Външна изолация - Груб строеж - Шпакловка; - Бояджийски услуги, машинно боядисване - Гипсокартон; - Мазилки - Замазки; - Полагане на саморазливна замазка и настилки; -Обръщане на врати и прозорци.

Специализация и квалификации


Извършили ме основни ремонти на няколко училища в София. Работим от повече от 10 години и можем да се похвалим с много доволни клиенти! Може да погледнете малка част от процеса на работа, както и извършени обекти в профила ни!