3 оставени мнения от 8 извършени проекти
3.67 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Светла преди 15 месеца за Ремонт на апартамент | Пловдив

“Възхитена съм от доброто и професионално отношение на господин Стефанов. След направения оглед на жилището, цената която беше определена за ремонта, бе съобразена с моят бюджет който бях определила за ремонта на жилището. Препоръчвам господин Стефанов и неговата фирма, на всеки който се нуждае от техните услуги.”

Светослав Иванов преди 19 месеца за Ремонт на баня и кухня | Пловдив

“Доволни сме от направения ремонт в нашия апартамент в Пловдив. Собственикът на фирмата дойде в определения час за оглед в жилището, определи крайния срок на ремонта и уточни необходимата сума. Останахме много приятно изненадани, че можем да разчитаме на строителна фирма, за която преди това нямахме информация. Майсторите работиха с желание да направят точно това което искахме от тях. Препоръчвам тази фирма на всяко семейство, което се нуждае от бърз и качествен ремонт на дома.”

Виж снимки
Марин Караиванов преди 7 месеца за Изграждане и ремонт на 2 тераси | Пловдив

“Наех Васил за изграждане на 2 тераси. Платих 50% авансово. 2 месеца-майсторът болен . Януари изпрати хора от малцинството, които криво-ляво иззидаха терасите. Поиска още пари, защото дограмата се плащала предварително. И отново-буса му не работил, монтажниците били заети. След 5-6 месеца нерви, тръгнах към РПУ-то и той ми се обади да съм отишъл да си взема сам дограмата от склада, да си намеря бус за транспорта и някой да ми я постави. Зидарията е крива и дограмата стои под ъгъл. 3 ролетни комарници с грешни размери. Споделих във ФБ група и се оказва се, че не съм единствен потърпевш,като другите хора са загубили значителни суми пари , а аз съм минал тънко. Оказа се, че Васил е вече даден и на ЧСИ. Благодаря на Майстор плюс за съдействието”

Виж снимки