Добре дошли на бизнес профила на АЛФА ГРУП ПЛОВДИВ ЕООД - ПРОФИЛЪТ е СПРЯН


"Алфа Груп Пловдив"ЕООД извършва цялостни ремонти за вашият дом,къща,офис или хотел. От вас идеите от нас тяхната реализация. Ремонтите се извършват с високо качество на конкутентни цени!

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Светла преди 14 месеца за Ремонт на апартамент | Пловдив

“Възхитена съм от доброто и професионално отношение на господин Стефанов. След направения оглед на жилището, цената която беше определена за ремонта, бе съобразена с моят бюджет който бях определила за ремонта на жилището. Препоръчвам господин Стефанов и неговата фирма, на всеки който се нуждае от техните услуги.”

Светослав Иванов преди 19 месеца за Ремонт на баня и кухня | Пловдив

“Доволни сме от направения ремонт в нашия апартамент в Пловдив. Собственикът на фирмата дойде в определения час за оглед в жилището, определи крайния срок на ремонта и уточни необходимата сума. Останахме много приятно изненадани, че можем да разчитаме на строителна фирма, за която преди това нямахме информация. Майсторите работиха с желание да направят точно това което искахме от тях. Препоръчвам тази фирма на всяко семейство, което се нуждае от бърз и качествен ремонт на дома.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Ние се стремим винаги да бъдем от полза на клиентите ни максимално.Можем да помогнем и с избора на материалите,след което да ги превозим до обекта и да бъдат разтоварени и качени на обекта,без вие да се занимавате с тези неща.

Специализация и квалификации


Ето и видовете ремонти ,които извършваме: *къртене,събиране и извозване на строителните отпадъци; *ел.инсталации; *ВиК услуги; *монтаж на гипс картон/окачени тавани,фигури и др./ *шпакловка; *боядисване и декоративни мазилки; *лепене на фаянс и теракот; *цялостен ремонт на баня от А до Я; *топлоизолация; *замазки; *шлайфан бетон; *турбозолна мазилка; *зидария; *покриви; *изработка и монтаж на AL PVC дограма; *и други;

Допълнително


Предлагаме безплатен оглед в рамките на града,изготвяне на оферта и консултация на всякакви въпроси отностно офертата ви.Доверете ни се и ни потърсете!