3 оставени мнения от 5 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Ася Иванова преди 9 месеца за Пристройка 60 кв.м. към къща | Долна Баня

“Много добър изпълнител. Бригадата му е с отличен самоконтрол и дисциплина. Бързо изпълняват задълженията си и работят много усърдно.”

Виж снимки
Любомир Каменов преди 19 месеца за Изолация на покрив и оглед на конструкция | София

“Бърза организация, ремонтни дейности по керемиди и шапки, попълване с вата на между покривно пространство. Нямам забележки по заданието.”

Любомир Каменов преди 19 месеца за Изграждане на комин | София

“Бърз оглед, бърза оценка и бързо изпълнение на ангажимента. Нямам забележки по изпълнението, любезни и отзивчиви. Покрай комина ги ангажирах и за попълване с вата на покрива и други належащи ремонти. Благодаря!”

Качена препоръка, Покривни услуги

“Беше ми извършен цялостен ремонт на покрив. Останах много доволен от крайния резултат, всичко беше извършено много качествено и година по-късно мога да кажа, че не сме имали никакъв проблем с покрива изобщо! Препоръчвам с две ръце и пак бих се възползвал от техните услуги!”

на 15 Jun 2022 от Венцислав Савов

Качена препоръка, Покривни услуги

“Изключително доволен съм от работата г-н Василев и бригада. Беше ми извършена цялостна подмяна на покрив – от конструкцията до керемидите. Всичко беше изпълнено много качествено, спазиха се всички срокове! Препоръчвам!”

на 23 Aug 2022 от Георги Илиев