Добре дошли на бизнес профила на Траян Василев


Ремонт на покриви, изграждане на нови покриви, претерсване на керемиди, разкриване на покрив, почистване от кал и прах, полагане на дишаща мембрана, наковаване на двойна летвена скара, вертикални и хоризонтални летви, пренареждане на керемиди, измазване на капаци или сух монтаж на капаци по желание на клиента, измазване на комини, обшивка на комини с ламарина, поставяне на хоризонтални и вертикални олуци, поставяне на стенни обшивки, поставяне на бордови обшивки, наковаване на надолучни и подолучни поли, наковаване на битомни керемиди, хидроизолация на покриви, саниране на малки и големи сгради, направа на дървени навеси и барбекюта, повдигане на тавански помещения, извозване на строителни отпадъци! Работим из цялата страна!

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ася Иванова преди 9 месеца за Пристройка 60 кв.м. към къща | Долна Баня

“Много добър изпълнител. Бригадата му е с отличен самоконтрол и дисциплина. Бързо изпълняват задълженията си и работят много усърдно.”

Виж снимки
Любомир Каменов преди 19 месеца за Изолация на покрив и оглед на конструкция | София

“Бърза организация, ремонтни дейности по керемиди и шапки, попълване с вата на между покривно пространство. Нямам забележки по заданието.”

Любомир Каменов преди 19 месеца за Изграждане на комин | София

“Бърз оглед, бърза оценка и бързо изпълнение на ангажимента. Нямам забележки по изпълнението, любезни и отзивчиви. Покрай комина ги ангажирах и за попълване с вата на покрива и други належащи ремонти. Благодаря!”

Виж всички мнения

Опит


Строителство

Специализация и квалификации


Ремонт на Покриви