6 оставени мнения от 7 извършени проекти
4.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

София Петрова-Колева преди 7 месеца за тънка замазка, лепене на подови плочки в баня, фугиране около 3.5 кв.м. | София

“Много съм доволна от извършената работа! Майсторът е изключително старателен!”

Redys Prades rosabal отговори:

Благодаря София

Татяна Хаджиева преди 7 месеца за Шпакловка и боядисване на таван | София

“Изключително сме доволни от извършената работа. Redys се отзова много бързо и приключи всичко в уговорения срок. Нямахме забележки по работата и комуникацията беше много лесна. Препоръчвам този изпълнител ако искате бързо и качествено свършена работа.”

Виж снимки
Мирослав Бадански преди 8 месеца за Ремонт на тераса | София

“Професионално свършена работа, бързо изпълнение, приемливи пазарни цени. Препоръчвам, дори мисля да го наема за още един проект!”

Redys Prades rosabal отговори:

Благодаря ви

Галя Ночева преди 21 месеца за Почистване на обрушен бетон и поставяне на фибран и замазка | София

“За Редис 8:00 часа начало на работен ден означава 8:00 часа, не 9:30 или 11 часа. Уговорената начална цена остава същата и в края. Работи и в събота, и в неделя, за да се свърши обекта максимално бързо, а не на 5 обекта едновременно, както досега ми се е случвало. Ако сте без предразсъдъци към българския му език, момчето е отличен майстор.”

Виж снимки
Димо Стойчев преди 30 месеца за Довършителни работи по усвоен балкон | София

“Много добре свършена работа, точни и разбрани, добро отношение. Доволен съм и пак ще ги ползвам.”

Виолета Робева преди 5 месеца за Довършителен ремонт на апартамент | София

“Беше нает за довършване на баня. Изпълни проекта навреме и за уговорената цена. Горен шкаф в банята не беше сложен добре и падна, не беше сложил силикон във фугите между мивка и стена, от мивката течеше вода. Като цяло съм доволна, но обещаното монтиране на бойлер така и не се случи.”

Redys Prades rosabal отговори: Виж снимки

Благодаря Ви за мнението, но нека да обясня, че шкафа беше поставен правилно, но дефекта се е получил, от това, че самият шкаф е от некачествен дървен материал и падането е поради отчупване на парче от дървото, а не от монтажа. Въпреки това, аз се отзовах на вашето обаждане и извърших отново монтаж, за моя сметка, но не бих могъл да дам гаранция, че това няма да се случи отново, тъй като повтарям, материала от който е произведен шкафа е некачествен. Бойлера не беше поставен, както и допълнителното намазване със силикон, защото останаха още няколко процедури за довършване и уговорката беше да ми се обадите, за да ги приключа всички заедно, но така и Вашето обаждане не се състоя, поради тази причина това остана недовършено.