Добре дошли на бизнес страницата на Redys Prades rosabal


Основната дейност е фокусирана върху извършването на общите непълни и последни етапи в строителните ремонти на всички жилищни и промишлени сгради в гр. София. Ние предлагаме на нашите клиенти разумни цени за съвременни ремонтни технологии. Квалифицирани майстори и служители с дългогодишен опит в ремонта на интериора и пълен пакет от услуги. Работим с качествени материали и фирми, които предлагат най -новите продукти в областта на строителните ремонти. Доверете се на нашият опит, на нашата прецизна и качествена работа.

Стандартна иконка за категория Ремонт на баня Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Галя Ночева преди 2 месеца за Почистване на обрушен бетон и поставяне на фибран и замазка | София

“За Редис 8:00 часа начало на работен ден означава 8:00 часа, не 9:30 или 11 часа. Уговорената начална цена остава същата и в края. Работи и в събота, и в неделя, за да се свърши обекта максимално бързо, а не на 5 обекта едновременно, както досега ми се е случвало. Ако сте без предразсъдъци към българския му език, момчето е отличен майстор.”

Димо Стойчев преди 12 месеца за Довършителни работи по усвоен балкон | София

“Много добре свършена работа, точни и разбрани, добро отношение. Доволен съм и пак ще ги ползвам.”

Виж всички мнения

Опит


С богатият си опит в изпълнението на редица обекти и екип от професионалисти, успяхме да помогнем на много наши клиенти да осигурят спокойствие и уют в своя дом, да оправдаем доверието им и да си изградим име на надежден и лоялен изпълнител и партньор.Ще се постараме да изпълним и най-прецизните и трудни задачи, които ни поставите! За нас е важно клиентите ни да останат доволни и да бъдат спокойни, че са инвестирали своите финанси по най-правилния начин!

Специализация и квалификации


Дългогодишен опит в строитилно-ремонтни дейности.

Допълнително


Качеството е важно за нас!