Добре дошли на бизнес профила на Redys Prades rosabal


Основната дейност е фокусирана върху извършването на общите непълни и последни етапи в строителните ремонти на всички жилищни и промишлени сгради в гр. София. Ние предлагаме на нашите клиенти разумни цени за съвременни ремонтни технологии. Квалифицирани майстори и служители с дългогодишен опит в ремонта на интериора и пълен пакет от услуги. Работим с качествени материали и фирми, които предлагат най -новите продукти в областта на строителните ремонти. Доверете се на нашият опит, на нашата прецизна и качествена работа.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

София Петрова-Колева преди 7 месеца за тънка замазка, лепене на подови плочки в баня, фугиране около 3.5 кв.м. | София

“Много съм доволна от извършената работа! Майсторът е изключително старателен!”

Redys Prades rosabal отговори:

Благодаря София

Татяна Хаджиева преди 8 месеца за Шпакловка и боядисване на таван | София

“Изключително сме доволни от извършената работа. Redys се отзова много бързо и приключи всичко в уговорения срок. Нямахме забележки по работата и комуникацията беше много лесна. Препоръчвам този изпълнител ако искате бързо и качествено свършена работа.”

Виж снимки
Мирослав Бадански преди 8 месеца за Ремонт на тераса | София

“Професионално свършена работа, бързо изпълнение, приемливи пазарни цени. Препоръчвам, дори мисля да го наема за още един проект!”

Redys Prades rosabal отговори:

Благодаря ви

Виж всички мнения

Опит


С богатият си опит в изпълнението на редица обекти и екип от професионалисти, успяхме да помогнем на много наши клиенти да осигурят спокойствие и уют в своя дом, да оправдаем доверието им и да си изградим име на надежден и лоялен изпълнител и партньор.Ще се постараме да изпълним и най-прецизните и трудни задачи, които ни поставите! За нас е важно клиентите ни да останат доволни и да бъдат спокойни, че са инвестирали своите финанси по най-правилния начин!

Специализация и квалификации


Дългогодишен опит в строитилно-ремонтни дейности.

Допълнително


Качеството е важно за нас!