15 оставени мнения от 24 извършени проекти
3.53 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Богдана Ангелова преди 23 месеца за Къртене и изнасяне на теракот от стая | София

“Точно, бързо и акуратно. Препоръката ми е да си носят нужните инструменти и пособия за да не се налага на място да се търсят метли, лопати, които така или иначе не са подходящи. Доволна съм.”

Тодор Ценев отговори:

Благодарим.

Нивелин Папазов преди 28 месеца за Направа на баня | София

“Тошко се справи с обекта качествено и в срок. Препоръчвам го като сигурен и надежден партньор. Спази всичко, за което се договорихме на 100 %. Нямаше никакви проблеми.”

Тодор Ценев отговори:

Много благодарим за доверието.

Наталия Мецова преди 32 месеца за Поставяне на плочки в коридор и кухня | София

“Точен и коректен. Върши работата бързо, съдейства ни за много неща извън предварително поискана от нас дейност. Оправи омазани неща от предишни майстори.”

Тодор Ценев отговори:

Благодаря за доверието и с каквото можем ще помогнем.И аз благодаря за коректноста.

Панайот преди 34 месеца за Полагане на гранитогрес на балкон | София

“Коректни хора. Комуникацията беше лесна.
Доволен съм от свършената работа.”

Тодор Ценев отговори:

Благодарим и пак бихме работили заедно.

Даниел Захариев преди 34 месеца за Ремонтни дейности | София

“Всичко беше изпълнено качествено според първоначалния проект въпреки възникналите усложнения.”

Тодор Ценев отговори:

Благодарим за доверието .

Благодарим за доверието .И корекното отношение .

Niki Georgiev преди 36 месеца за Смяна на тоалетно казанче | София

“Екипът дойде изключително точно. Работата беше съвсем не лека и не по план. Справиха се отлично! Много съм доволен и пак ще ги извикам при нужда. Браво.”

Тодор Ценев отговори: Виж снимки

Много благодарим.

Емилия Стефанова преди 36 месеца за Проект за дворна пътека | Елин Пелин

“Много сме доволни от работата с Тодор. Направиха дворна пътека много бързо, за два дни, качествено и красиво. Работят бързо, имат желание. Препоръчвам ги!”

Тодор Ценев отговори: Виж снимки

МНОГО БЛАГОДАРИМ ЗА ДОВЕРИЕТО.С УДОВОЛСТВИЕ БИХМЕ РАБОТИЛИ .

Иво Божков преди 11 месеца за Поставяне на плочки в баня и коридор | София

“Минусите - отне време да дойде, дойде с друг човек и се оказа, че другия човек ще изпълни работата. Вместо 800 лв по предварителна договорка, другия човек работеше по 3 часа на ден и започна да иска по 100лв надница. В крайна сметка завъшри обекта за 1200 и много над първоначалното заявеното време.
Най-големият минус - нулев наклон между линейния сифон и тоалетната чиния/вратата на банята.
Плюсовете - постави големите плочки в коридора практически без фуга и добре. За банята постигна добър наклон между душа и линейния сифон. Само че от другата страна на сифона...”

Светослава Георгиева преди 22 месеца за Плочки и бетонна площадка | София

“Ужасен изпълнител, патологичен лъжец, най некадърното изпълнение, излъга че е завършил всичко, а плочките без фуга, криви, нивелация няма, бордюр и обръщане на терасите липсват, вътрешни работи, не пипнати или изпълнени като от 3 годишно дете, заплаши ни че ако не му се плати всичко ще разбие с къртач, взе на бригадата които правеха в момента изолация, мастарите и ги ползва за кофраж, остави отвратителна мръсотия след себе си, каза че след 2 дни се връща да довърши, след 2 дни майстора му заминал за Германия, бригада няма, само той и още един измамник, това не е майстор, а филм на ужасите, некадърност, лъжи и покруса. Вземете го ако искате да платите 2 пъти и за развалянето. Единствената ми утеха е че се отървахме сравнително рано.”

Тодор Ценев отговори:

Тази жена има психични пробеми.Сваршихме всичко по Оферта и Договор,постоянно изкаше да й се вършат и допълнителни неща.Залепих ме терасите и тя се сете че изкала и лайсни и ние трябвало да си сетим,че ще бъде по добре.Изкаше да се извърли отпадъка от терасите ,но да се оставели по големите парчета от мрамора,после реши че няма да й трябват и да ги изнесеме.Прехвърлях ме ги 3 пъти.Накрая ми задържа 30процента от цената по договор.Имота й е на трудно достъпно место и ,когато завали неможе да влезе в двора никаква техника и изчаквахме да изсъхне.Пълни глупости за заплахи,тя ни заплашва,че ще викне полиция.ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е ДОБРЕ ,трябва й лекър.Извика бригада роми от който савсем скоро ,ще се случи същото.УСПЕХ И ВСИЧКО ДОБРО .

Константин Матеев преди 22 месеца за Подова настилка гранитогрес | София

“Под всякаква, критика, всичко беше налепено на кюфтета в целия апартамент. В банята истинска заплаха за живота, плочките с абсолютни луфтове, свалиха ги без инструменти. Материалите бяха платени, но не закупиха това което беше в договора. Не иска да връща парите, сега ще има съд. Ако си цените времето и безопасността въздържайте се да работите с този човек, абсолютен шарлатанин.
Оценката е не 1 звезда а -5. Той създаде повече проблеми отколкото да свърши работа и не поема отговорност. Който е работил с този шарлатанин да си провери плочките, при мен нямаше залепена плочка на гребен, всичко 40+квм. Само на кюфтета.”

Тодор Ценев отговори: Виж снимки

Всичко е измисица и не беще свършен обекта.Всичко ви харесваше до последно.2месеца работихме при вас,как нямахте възражения.

Стоян Манчоров преди 25 месеца за Довършване на ремонт на къща | София

“Нямам думи с които мога да опиша този човек и неговата "организация".
Тук говорим за безпрецедентна наглост, нисък професионализъм, неспазване на срокове, излизане извън бюджет, плащане на една работа по 2X пъти, некадърни работници...

На този човек не може да се разчита!”

Тодор Ценев отговори:

Благодаря ви г-н Манчоров.Извършихме ви работа за над 20.000 лева .4 месеца работехте с мен.И накрая че не е довършено 2m2 външна изолация получавам това отношение .Ако не бяхте доволен защо ми плащахте всяка фактура която имаме.Такива като вас неможе да се разчита .Направихме доста неща извън уговореното СМР и не сме ви изка ли допълнително нищо.Кое ми платихте два пъти как ще съм издал два пъти фактура .На мен може да се разчита а не на вас защото и в студовете ви работихме за да сте доволен .

Ивайло Здравков преди 28 месеца за Ремонтни дейности | София

“Пазете се от въпросният "майстор"!!! Работи адски некоректно, немарливо, некачествено и некадърно. Хората, които бе намерил за моя обект през цялото време се оплакваха, че не им плаща и накрая ми откраднаха радиаторите и лирите за бани! След като взе капарото, нацапа ми стените с боя и открадна имущество за 2 хиляди лева не съм го виждал. Капарото не ми е възстановил и от 2 месеца си намира извинения.”

Тодор Ценев отговори: Виж снимки

В отговор на въпросния "ИНВЕСТИТОР" това са пълни глупости зада ми срине реномето,защото не му завърших обекта и се разболях от КОВИД 19 .ДАДЕН БЕШЕ АВАНС ,който изботих и дори надработихме.НЕЕ КАПАРО И НЕ СЕ ВЪСТАНОВЯВА изработена е шпакловка и латекс .НИЩО НЕ Е ОТКРАДНАТО ИМА ПОЛИЦИЯ ЗАВЕДЕТЕ МИ И ДЕЛО ДА СЕ УТОЧНИ ВСИЧКО.ИЗКАТЕ ДА МИ ОПЕТНИТЕ РЕПОТАЦИЯТА ДОБРЕ .НО ИМА МНОГО ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ И ПАК ЩЕ ИМА.ЩЕ СЕ ВИДИМ В СЪДА.

Емил Милев преди 30 месеца за Лепене на плочки | София

“Криви плочки. Не съм доволен изобщо от изпълнението.”

Тодор Ценев отговори:

Здравейте ,когато клиента взима 3то качество плочки е много труди изпълнението да е перфектно.И ние ви казахме че ще се получи не много добре.Обекта ви е от преди 5 месеца сега решихте че плочките са криви нещо Нее ок.Имаме много доволни клиенти и продължаваме да работим прецизно.Ако имахте възражения можеше да ги кажете когато ви издавах обета .Благодаря все пак.