Добре дошли на бизнес страницата на Тодор Ценев


Здравейте. От 15 години сме се специализирали в лепенето на плочки, гранитогрес, бани, тераси и цялостни ремонти. Корекни майстори 10 човека при нужда можем да увеличим хората. Къртим, извозваме, поставяме мивки, сифони, казанчета и всичко свързано с баня и не само. Дайте ни шанс да ви се докажем.Изграждане на конструкция,Гипсокартони,Замазки,Гранитогрес и много друго .Ламинати.Водопроводи.Скеле.Изолация.Зидария,груб строеж .Всичко свързано с довършителни работи.

Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес Плочки и теракот е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Наталия Мецова преди 2 месеца за Поставяне на плочки в коридор и кухня | София

“Точен и коректен. Върши работата бързо, съдейства ни за много неща извън предварително поискана от нас дейност. Оправи омазани неща от предишни майстори.”

Тодор Ценев отговори:

Благодаря за доверието и с каквото можем ще помогнем.И аз благодаря за коректноста.

Panayot преди 4 месеца за Полагане на гранитогрес на балкон | София

“Коректни хора. Комуникацията беше лесна.
Доволен съм от свършената работа.”

Тодор Ценев отговори:

Благодарим и пак бихме работили заедно.

Даниел Захариев преди 4 месеца за Ремонтни дейности | София

“Всичко беше изпълнено качествено според първоначалния проект въпреки възникналите усложнения.”

Тодор Ценев отговори:

Благодарим за доверието .

Виж всички мнения

Опит


Имаме трудов стаж повече от 15 години в строителството.Някой от найсторите и много повече.Коректност,Прецизност,и много добра работа на екипа ни.

Специализация и квалификации


Били сме в чужбина по обучения.И много завършени обекти и доволни клиенти ,който ни препоръчват на свой познати.Специализирани сме в довършителните СМР.

Допълнително


Имаме всякакъв вид инструменти за работа. Бус и всичко нужно за работа.Малка и голяма техника.Скеле.И много други машини и инструменти нужни за прецизната ни работа.