1. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, облепване с найлон, боядисване на огради и решетки с блажна боя, шкурене, грундиране на парапети, первази, тръби, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


2. Цялостен ремонт 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на апартамент, ремонт на къща, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на баня, ремонт на кухня, ремонт на таван, ремонт на тереса, ремонт на покрив.


3. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


4. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, префугиране на плочки, полиране на плочки, монтаж на ъглови лайсни, лепене на гранитогрес, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


5. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шлайфане, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


6. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, предстенна обшивка, окачен таван от гипсокартон, растерен таван.

Виж мнения

7. Хидроизолация

По специално в сферата на грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ, полизол с минерална посипка, течна хидроизолация, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, усилен воалит без посипка, усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, хидроизолация с два пласта битумна мушама, рулонна хидроизолация, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация под плочки, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, хидроизолация с хидроизолационна мембрана.


8. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


9. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лунички, изграждане на електроинсталация, монтаж на ключ.


10. ВиК Услуги

По специално в сферата на вик-външно проектиране, отпушване на шахти, почистване на септични ями, аварии, течове, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, сондажи в почва, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, хоризонтален щранг, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, консултация от специалист на място, откриване на външен теч, откриване на вътрешен теч, отпушване на канал до ф150, направа на шахта, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, отпушване на мивки, отпушване на тоалетна, мивка, тръби в баня и кухня до ф75, водопроводна инсталация до 3 метра, спирателен кран (след водомер), монтаж на биде, писуар, отпушване на канал до ф200, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, рязане на тръби, изграждане на септична яма, монтаж на хидрофорна помпа, ремонт на тоалетно казанче, демонтаж на мивка, смяна на водопровод с пп тръби ф20, ремонт на пералня, сушилня, монтаж на смесител за мивка в баня, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, монтаж на моноблок, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, демонтаж на тоалетна, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод, смяна на вертикален щранг, отпушване на канали.


11. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, външна винилна облицовка - сайдинг.


12. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


13. Кърти, чисти, извозва

По специално в сферата на сметоводи, събаряне на сгради, демонтаж, извозване на строителни отпадъци, извозване на старо обзавеждане, къртене и разбиване, почистване по време и след ремонт, сваляне на строителни отпадъци, сваляне на тапети.