Добре дошли на бизнес профила на Михаил Бояджиев


Ние сме фирма с 6 годишен опит в сферата на строителството. Разполагаме с различни специалисти, ел. техници, шпакловчици, бояджии, ВИК и ОВИ майстори, плочкаджии, картонаджии. През времето в което сме създали този екип сме реализирали много проекти включващи цялостни или частични ремонти на жилищни сгради, апартаменти, къщи индъстрялни халета, супермаркети, фитнеси и др. Всеки обект е обеспечен с гаранция за вложените материали и труд.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Стойчо Рибаров преди 36 месеца за Частичен ремонт на баня | София

“Отлична работа. Доволни сме. Не сме имали проблем.”

Виж всички мнения

Опит


Над 6 години се занимаваме със строителство и довършителни ремонти.

Специализация и квалификации


Всяка година сме канени отнашите партнъори (Кнауф, Баумит, Вебер, Брамак, Рофикс, Фидромат, Изола Петров, АББ, да се запознаем с техните нововъведения и продукти. След положени изпити за придобити знания сме получили множество сертификати у удостоверения. Специализирани сме в реконструкция и ремонт, както на отделни помещения, като бани или кухну така и за цялостни решения от зидария и замазки до фини декоративни шпакловки, мазилки и бои. Имаме голям опит при изграждането и преустройството на електроинсталации, системи от типа умен дом, сот структурно окабеляване. Изграждане и ппреустройство на водопроводни и канализационни системи. Имаме богат опит и квалифициран екип при изграждането на преградни стени от гипсокартон, тавани предстенни обшивки и всичко свързано със системите за съхо строителство. Издаване на сертификати при направа на вуншна топлоизолация или изграждане на нов покрив.

Допълнително


При изпълнение на външна топлоизолация гаранцията и сертификата които даваме заедно с производителят на материали е от 5 до 10г. според класа на използваните материали. Същият начин на работа спазваме и при изграждането на нов покрив, като гаранцията е до 33години и безплатна застраховка на покрива срещу природни бедтвия, пожар и др. до 15г. При извършване на различни етапи от ремонта се извършва мониторинг от представител на фирмата с чиито материали се изпълнава ремонтът.