12 оставени мнения от 21 извършени проекти
4.92 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 87 месеца за Оправяне стени | София

“След среща с Данаил промених заявката от малък ремонт в пълен ремонт на апартамента. Допълнително към заданието се допълниха тавани от Гипсокартон , обръщане на прозорци и врати , шпакловане , лепене на плочки , ВИК , къртене , нова замазка итн. Данаил и неговите хора се стараеха и направиха нещата така, че да сме двоволни. Срокът за изпълнение на дейностите беше 40 дни , като приключиха с предварение . Цените са около средните за София , а качеството с което работи е много добро. Препоръчвам го за хора които искат да си направят всичко от дребен ремонт на апартамента до основен ремонт . ”

Виж снимки
преди 114 месеца за ремонт на стая | София

“Доволни сме. Работата беше свършена както се разбрахме и за предварително уговорената цена.
Също така след приключване на работата почистиха стаята и в действителност положиха усилия, така че в останалата част от апартамента минимално да се усети ремонта.”

Виж снимки

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Бригадата на Дани Данаилов са зключителни професионалисти, изпълниха в срок проект за усвояване на подпокривна тераса за по-малко от 9 дни. Офертата ни включваше дограма, изолация, смяна на покривна конструкция, замазка, шпакловка и боядисване. Изключително точни и коректни. Силно препоръчваме!”

на 06 Mar 2024 от К.

Качена препоръка, Сухо строителство

“Всички продукти и услуги, които предлага "Д-А 11" ЕООД бяха доставени и положени без забележка.”

на 01 Jan 2009 от Николай Ангелов