18 оставени мнения от 0 извършени проекти

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 97 месеца за Изграждане на стая в стая | София

“Иво е голям пич, съобразява се с изискванията на клиента, колкото и да са странни. Направи всичко, както трябва много бързо и съм много доволен от гъвкавостта и отзивчивостта му.”

преди 98 месеца за Шпакловане на 300 кадрата стени и тавани | София

“Първо искам да отбележа, че съм изключително взискателен клиент. Не капризен, но определено взискателен. Провел съм над 20 интервюта с майстори и бригади и добре познавам манталитета на българският „майстор“. Нищо чудно, че много хора проклетосват с това да ти влезе майстор в къщата. Поради тази причина, аз дълго време избирам и дори да имам най-малко съмнение за хората, ги отпращам.

Избрах Иво защото ми направи впечатление, че е уверен в способностите си и не се уплаши от историите, за изгонени майстори, на които не съм платил, които умишлено разказах на първата ни среща. Другото е, че отлично познаваше технологиите и материалите. Точно като по учебник. Повярвайте ми, 90% от майсторите не ги познават.

Имаше два варианта – или да е самонадеян теоретик или наистина да си разбира от работата. Трябваше да проверя и го наех.

Първото нещо, което прави впечатление е бързината на работа. Двамата с Дичо за 1 ден вършеха 50% повече работа отколкото предните трима.

Комуникацията беше добра. Цените за които се разбрахме останаха непроменени. Което излезе допълнително, беше на нормалните за пазара цени.

При мен правиха картон и шпакловка. Изправиха всичко на конец – ъгли, вътрешни, външни, стени, трегери, всичко стана безупречно.

Не ме разбирайте погрешно. Като във всеки ремонт си имаше и неща, които трябваше да се преправят. Това обаче е нормално. Ако очаквате всичко да стане идеално от раз, значи просто никога не сте правили ремонт. Важен е крайният резултат.

И за финал, нещо което почти няма как да срещнете в този бранш – Иво държи на думата си. Бяхме се разплатили, бях казал, че ревюто в сайта ще е добро, но имаше един таван, който бях приел, но не харесвах съвсем и имах някои дребни забележки. След няколко часа без аз да го търся, Иво ми се обади и каза, че ще се върне за да го направи идеален.

Та така, Вие си решете дали да изживеете проклятието „да ти влезе майстор в къщата“, че да можете после да разказвате за премеждията си или предпочитате да си спестите всички тези нерви и работата да бъде свършена бързо, прецизно и на уговорената цена.”

преди 99 месеца за Поставяне на гипсокартон върху стени и шпакловане | Нови Искър

“Много съм доволен от работата на г-н Цветков. Отзова се бързо за оглед, свърши работата в срок и професионално. Много добра комуникация, коректен и точен. Категорично ще се възползвам от услугите му и за в бъдеще. Препоръчвам!”

преди 100 месеца за Изграждане на стена от гипсокартон с шумоизолация и модифициране на ел. инсталация | София

“Бърза и коректна работа, качествено изпълнение. Ще използвам услугите на г-н Цветков отново и в бъдеще”

преди 103 месеца за Измазване със силиконова мазилка на етаж от къща | София

“Отлично свършена работа. Малко забележки към чистотата на обекта, но нищо фатално. Бих ги използвал и в бъдеще!”

преди 104 месеца за Лепене, дюбелиране и шпакловане НЕОПОР | София

“Правил съм 6 ремонта за 10 години.Това е най добрия майстор който съм наемал.Направи това за което се уговорихме в срок.
П.С.
Супер сайт”

преди 105 месеца за Оферта за саниране на апартамент | София

“Коректен, бързо работи и с качествени материали лично Аз отново бих използвал услугите на майстора. ”

преди 106 месеца за Монтиране на предпазна мрежа за котки на тераса | София

“Добре свърши уговорената работа. ”

преди 110 месеца за Оформяне на вентил. отвори, фина шпакловка и боядисване на стени и таван | София

“положителните страни от работата с цветков бяха: изгодна оферта, спазени срокове, приспадна от цената компенсация за допуснати грешки, качествена работа с гипсокартон; отрицателните страни бяха - объркан цвят на боята на надпис на стена (не го коригирахме, парична компенсация), забележки по оформянето на вентилационен отвор, объркан цвят на отвора на прозореца (коригиран за сметка на изпълнителя), унищожен HDMI кабел (приспаднат от крайното плащане), забележки към чистотата на обекта.”

преди 107 месеца за 2 бани за основен ремонт | София

“Ниско качество на работа, липса на диалог и несъобразяване с нашите желания за последователността на дейностите. В края се наложи да го освободим, при незавършена работа (но всичко е платено)!”

Иво Цветков отговори:

Palni gluposti,nastoiavam za ekspertizna ocenka na izvarsheniat trud,oshte v nachaloto predi zapochvane na rabota po obekta reshih da se zastrahovam i da napravia dogovor ot moiata firma s klienta,niamashe proekt i materiali,imashe samo niakolko kopirni snimki,naloji se palna promiana v instalaciata na vik i elektro pri koeto se naloji globalno izkartvane na pod i steni,koito biah dlajen da zapalnia sreshtu minimalni sredstva kato sashtevremenno si gi kupuvah sam i si gi kachvah sam do 4 etaj,sashto taka i vsichki drugi materiali kato plochki lepilo i tn. s pomosht ot klienta ejednevno se kachvaha na obekta.;Vseki den imashe promiana v planovete na kontakti i vnedriavane na kabeli po stenite,koeto spirashe moiata deinost.Neprekasnato biaha dobaviani novi i novi prishtiavki ot klienta,koito az neotkazvah da osashtestvia,naloji se premahvaneto na sashtestvuvashti tavani v banite i nov montaj nad plochkite dopalnitelen prag v baniata ,za koito mi beshe neudobno da poiskam pari i shtiah da gi napravia bezplatno zashtoto vijdah che klientite se opitvat da spestiat ot pari za trud i tova premalchavah,neshtata biaha skromno zaplateni,v kraia na kraishtata kogato obektat beshe pochti na prikliuchvane se iavi nov problem s goliam razmer elelktricheski provodnik,koito triabvashe da bade vnedren v stenata nad vratata,reshih da sadeistvam i sas sobstveni sili izkartih okolo 2,50 metra kanal,vnedrih kabela i go zamazah,iavmo pri karteneto,nejelatelno sam ocelil drug provodnik i toi e prekasnal zahranvane v baniata,ot koeto sled kato se pribrah v kashti poluchih obajdane da otida da si sabera instrumentite do 30 minuti ako li ne niama da gi vidia poveche,sled 10 dena pregovori nai nakraia uspiah da si gi vzema i za cialata tazi istoria bez moia vina poluchavam otricatelna ocenka.izobshto nerazbrah kade sam sgreshil,daje biah zaplashen sas sad,moi kolega eladjia sashto postrada sedmica predi sluchkata ,kato nepoluchi nito lev za svoiata rabota,triabvashe togava da si napravia precenka kakvo me ochakva za izkliuchitelnite mi usilia da ugodia na kaprizite na klienta,iavno me e ochakvala sashtata sadba dori i da nebiah ucelil sluchaino provodnika shtiaha da nameriat druga prichina da mi postaviat losha ocenka i da mi sasipiat biznesa s koito si izkaravam hliaba,naistina nezaslujavam tazi ocenka i nai mnogo ot vsichko sam protiv niakoi da se podigrava s truda mi.Kachestvoto na rabota e perfektno,dialogat beshe poveche ot dobar,dori klientkata iskashe decata ni da si igraiat zaedno che sa na edna vazrast,govorehme si i po facebook,i zastrahovkata che vsichko e plateno pak ne e taka zashtoto ima tolkova doplanitelni nespomenati deinosti i promeni,no az nesam nedovolen i netarsia vaznagrajdenie.Blagodaria na vsichki ,koito me razbirat.