Добре дошли на бизнес профила на Цветков


Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 97 месеца за Изграждане на стая в стая | София

“Иво е голям пич, съобразява се с изискванията на клиента, колкото и да са странни. Направи всичко, както трябва много бързо и съм много доволен от гъвкавостта и отзивчивостта му.”

преди 98 месеца за Шпакловане на 300 кадрата стени и тавани | София

“Първо искам да отбележа, че съм изключително взискателен клиент. Не капризен, но определено взискателен. Провел съм над 20 интервюта с майстори и бригади и добре познавам манталитета на българският „майстор“. Нищо чудно, че много хора проклетосват с това да ти влезе майстор в къщата. Поради тази причина, аз дълго време избирам и дори да имам най-малко съмнение за хората, ги отпращам.

Избрах Иво защото ми направи впечатление, че е уверен в способностите си и не се уплаши от историите, за изгонени майстори, на които не съм платил, които умишлено разказах на първата ни среща. Другото е, че отлично познаваше технологиите и материалите. Точно като по учебник. Повярвайте ми, 90% от майсторите не ги познават.

Имаше два варианта – или да е самонадеян теоретик или наистина да си разбира от работата. Трябваше да проверя и го наех.

Първото нещо, което прави впечатление е бързината на работа. Двамата с Дичо за 1 ден вършеха 50% повече работа отколкото предните трима.

Комуникацията беше добра. Цените за които се разбрахме останаха непроменени. Което излезе допълнително, беше на нормалните за пазара цени.

При мен правиха картон и шпакловка. Изправиха всичко на конец – ъгли, вътрешни, външни, стени, трегери, всичко стана безупречно.

Не ме разбирайте погрешно. Като във всеки ремонт си имаше и неща, които трябваше да се преправят. Това обаче е нормално. Ако очаквате всичко да стане идеално от раз, значи просто никога не сте правили ремонт. Важен е крайният резултат.

И за финал, нещо което почти няма как да срещнете в този бранш – Иво държи на думата си. Бяхме се разплатили, бях казал, че ревюто в сайта ще е добро, но имаше един таван, който бях приел, но не харесвах съвсем и имах някои дребни забележки. След няколко часа без аз да го търся, Иво ми се обади и каза, че ще се върне за да го направи идеален.

Та така, Вие си решете дали да изживеете проклятието „да ти влезе майстор в къщата“, че да можете после да разказвате за премеждията си или предпочитате да си спестите всички тези нерви и работата да бъде свършена бързо, прецизно и на уговорената цена.”

преди 99 месеца за Поставяне на гипсокартон върху стени и шпакловане | Нови Искър

“Много съм доволен от работата на г-н Цветков. Отзова се бързо за оглед, свърши работата в срок и професионално. Много добра комуникация, коректен и точен. Категорично ще се възползвам от услугите му и за в бъдеще. Препоръчвам!”

Виж всички мнения