5 оставени мнения от 7 извършени проекти
4.60 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 65 месеца за Частичен ремонт на 2 бани | София

“Доволен съм от изпълнението на проекта.”

преди 76 месеца за Довършителен ремонт на баня, на тоалетна и боядисване на спални и антре | София

“Безкрайно съм благодарна на фирмата, която ме спаси от затъненето положение, в което се намирах! След като бях мотана 4 месеца от мошеническа фирма, която направи куп поразии, се обърнах към този сайт за помощ и получих от Брик Инжинеринг предложение. Веднага дойдоха, направиха оферта на прилични цени, започнаха работа и свършиха за 2 седмици това, което другите не можаха за месеци. Поради усложнение с доставка на ваната, се наложи да довършим ремонта на банята на по-късен етап. Много съм доволна от бързината, качеството, изключителната отзивчивост при моя доста сложен проект, безплатната доставка ва материали, което ви спестява време и грижи, постоянен контрол и помощ, а също и писмена гаранция! Толкова коректна фирма досега не съм срещала, отново ще ги наемам и горещо ги препоръчвам на всички, които искат качествен ремонт, изпълнен в срок.”

преди 82 месеца за Смяна на ел. инсталация на апартамент. | София

“Строителните дейности бяха изпълнени професионално и качествено. Всички срокове бяха спазени.”

преди 84 месеца за Изграждане на масивна ограда - бетонна основа с колони | София

“Фирмата работи коректно и професионално.”

Виж снимки
Владимир Владов преди 17 месеца за Цялостен ремонт на магазин | София

“Препоръката ми е да се стараят да спазват срокове, тъй като се забавиха с изпълнението, заради лоша комуникация между техническия надзорник и майсторите.”