Добре дошли в бизнес страницата на BRICK_2011

БРИК ИНЖЕНЕРИНГ е създадена през 2011г, за да удовлетворява нуждите на своите клиенти, свързани със строително-ремонтни работи. Мисията на фирмата е чрез отлична организация и контрол на дейността да осигурява на пазара качествени услуги на достъпни цени по строителство, довършителни работи и ремонти на жилища, търговски обекти и цели сгради. Клиентите, които ни се доверяват, най-често са заети хора и ние се стремим максимално да облекчим техните усилия, като поемаме цялата организация, координация и логистика, свързана с конкретния проект.

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Довършителен ремонт на баня, на тоалетна и боядисване на спални и антре, Ремонт на баня | София

“Безкрайно съм благодарна на фирмата, която ме спаси от затъненето положение, в което се намирах! След като бях мотана 4 месеца от мошеническа фирма, която направи куп поразии, се обърнах към този сайт за помощ и получих от Брик Инжинеринг предложение. Веднага дойдоха, направиха оферта на прилични цени, започнаха работа и свършиха за 2 седмици това, което другите не можаха за месеци. Поради усложнение с доставка на ваната, се наложи да довършим ремонта на банята на по-късен етап. Много съм доволна от бързината, качеството, изключителната отзивчивост при моя доста сложен проект, безплатната доставка ва материали, което ви спестява време и грижи, постоянен контрол и помощ, а също и писмена гаранция! Толкова коректна фирма досега не съм срещала, отново ще ги наемам и горещо ги препоръчвам на всички, които искат качествен ремонт, изпълнен в срок.” на 24 Jan 2018 от Иванка Райнова.

Смяна на ел. инсталация на апартамент., Електроуслуги | София

“Строителните дейности бяха изпълнени професионално и качествено. Всички срокове бяха спазени.” на 03 Jul 2017 от Здравко Попов .
Разгледай още мнения

Проекти и снимки:

Опит:

БРИК ИНЖЕНЕРИНГ работи на пазара от началото на 2011 година, като за този период имаме над 650 построени, ремонтирани или довършени обекта от всякакъв тип, в това число множество построени еднофамилни къщи, преустройства и основни ремонти на апартаменти, офиси и магазини. Сред доволните ни клиенти са фирми като БУЛСТРАД - ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП, ПУБЛИЦИС УАН, ХЕНКЕЛ, АЙ ЕЛ СИ БЪЛГАРИЯ - Мусачево, ТЪРГОВСКА ЛИГА, СОФИЯ ЕЪРПОРТ ЦЕНТЪР, ПРАГМАТИКА, ГОЛД ТЕЛЕКОМ, ПАНТА ДИЗАЙН СТУДИО, ЕСИЛОР БЪЛГАРИЯ и други.

Специализация и квалификация:

БРИК ИНЖЕНЕРИНГ е регистрирана в камарата на строителите със IV и V категория строителна квалификация. Ежедневните дейности се ръководят от двама строителни инженери със значителен опит в строителството и ремонтните дейности. Във фирмата работят опитни и квалифицирани специалисти - водопроводчици; ел.техник; шпакловчици и бояджии; специалисти по полагане на плочки; група за сухо строителство (гипсокартон), специалисти по топлоизолации и мазилки. Във фирма БРИК ИНЖЕНЕРИНГ са назначени и седем човека, специалисти по груб строеж - кофражисти, арматуристи и зидари. Фирмата разполага с всички необходими технически и транспортни средства за бързо и качествено извършване на процесите. Инвестирали сме в най-добрите на пазара професионални инструменти и машини. За строителство на къщи и полагане на фасадни топлоизолации разполагаме съответно със собствен кофраж и фасадно скеле.