3 оставени мнения от 3 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Елица Толева преди 47 месеца за Окачен таван от гипскартон с площ 9 кв.м. с включена фина шпакловка | София

“Изключително съм доволна. Ангел и неговият колега се справиха чудесно с изработката и монтажа на окачения таван от гипскартон. Много чиста, бърза и професионална работа. Адекватна консултация и съвети във връзка с проекта. Отговорно и съобразено с очакванията ми изпълнение. Благодаря!”

Ангел Асенов отговори:

Благодаря. За нас беше удоволствие :) Успех в довършването на ремонта :)

Дианна Ангелова преди 49 месеца за Лепене на плочки за баня | София

“Много сме доволни от Ангел, свърши всичко абсолютно точно, нямаме никакви забележки. Благодарим за съвместната работа!”

Маринела Дочева преди 50 месеца за Ремонт на баня | София

“Останах приятно изненадана, че още има свестни хора, които в същото време са добри и в услугата, която предлагат. Банята е готова и стана прекрасна. Наложи се да се промени мястото на душа, по препоръка на Ангел. Оказа се прав. Макар и голяма, сега банята стана много по- функционална. А в коридора изобщо не се разбра, че е къртено за кабел за бойлера. И не по-маловажно-предадоха обекта си чист. Определено ще се възползвам от услугите им пак. Пожелавам на всички ви такива майстори!”

Ангел Асенов отговори:

Благодаря Ви. За нас беше удоволствие :)