Добре дошли на бизнес профила на Ангел Асенов


Нашите услуги са в областта ремонти и поддръжка на имоти.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Елица Толева преди 47 месеца за Окачен таван от гипскартон с площ 9 кв.м. с включена фина шпакловка | София

“Изключително съм доволна. Ангел и неговият колега се справиха чудесно с изработката и монтажа на окачения таван от гипскартон. Много чиста, бърза и професионална работа. Адекватна консултация и съвети във връзка с проекта. Отговорно и съобразено с очакванията ми изпълнение. Благодаря!”

Ангел Асенов отговори:

Благодаря. За нас беше удоволствие :) Успех в довършването на ремонта :)

Дианна Ангелова преди 50 месеца за Лепене на плочки за баня | София

“Много сме доволни от Ангел, свърши всичко абсолютно точно, нямаме никакви забележки. Благодарим за съвместната работа!”

Маринела Дочева преди 50 месеца за Ремонт на баня | София

“Останах приятно изненадана, че още има свестни хора, които в същото време са добри и в услугата, която предлагат. Банята е готова и стана прекрасна. Наложи се да се промени мястото на душа, по препоръка на Ангел. Оказа се прав. Макар и голяма, сега банята стана много по- функционална. А в коридора изобщо не се разбра, че е къртено за кабел за бойлера. И не по-маловажно-предадоха обекта си чист. Определено ще се възползвам от услугите им пак. Пожелавам на всички ви такива майстори!”

Ангел Асенов отговори:

Благодаря Ви. За нас беше удоволствие :)

Виж всички мнения

Опит


За вече двайсет години опит знаем, че няма невъзможни неща. Широкият спектър на нашите умения ни дава възможност да сме ви максимално полезни. Отличното познаване на техническите характеристики на материалите и работния процес ни дава възможност, да ви предоставим качество и дълготрайност.

Специализация и квалификации


Строителен техник