Добре дошли на бизнес страницата на Ангел Асенов


Нашите услуги са в областта ремонти и поддръжка на имоти. Извършваме и реставрация на мебели.

Стандартна иконка за категория Плочки, теракот и гранитогрес Плочки и теракот е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Друга баня

Някой неща

Преди, по време на и след ремонта

Последни мнения от клиенти:

Дианна Ангелова преди 2 месеца за Лепене на плочки за баня | София

“Много сме доволни от Ангел, свърши всичко абсолютно точно, нямаме никакви забележки. Благодарим за съвместната работа!”

Маринела Дочева преди 2 месеца за Ремонт на баня | София

“Останах приятно изненадана, че още има свестни хора, които в същото време са добри и в услугата, която предлагат. Банята е готова и стана прекрасна. Наложи се да се промени мястото на душа, по препоръка на Ангел. Оказа се прав. Макар и голяма, сега банята стана много по- функционална. А в коридора изобщо не се разбра, че е къртено за кабел за бойлера. И не по-маловажно-предадоха обекта си чист. Определено ще се възползвам от услугите им пак. Пожелавам на всички ви такива майстори!”

Ангел Асенов отговори:

Благодаря Ви. За нас беше удоволствие :)

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


За вече двайсет години опит знаем, че няма невъзможни неща. Широкият спектър на нашите умения ни дава възможност да сме ви максимално полезни. Отличното познаване на техническите характеристики на материалите и работния процес ни дава възможност, да ви предоставим качество и дълготрайност.

Специализация и квалификация


Строителен техник