1. Ключарски услуги 1 извършен проект

По специално в сферата на ключар, аварийни ключарски услуги, автоключар, заключващи системи.

Виж мнения

2. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на телефони, ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, домофони, ремонт на компютър, ремонт на хладилник, всички подкатегории, ремонт на климатик, ремонт на бяла техника.


3. Транспортни услуги

По специално в сферата на пренасяне на пиано, превоз на строителни материали, пренасяне на мебели, товарни превози, хамали студенти. хамалски услуги, всички подкатегории, качване на балатум (на етаж), разтоварване на паркет, разтоварвене и качване 3 м декинг без асансьор 5 етажа.


4. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, лед панели philips 14см, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, поправка нагреватели на улук, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, влагоустойчива лед лента ip65 - 5м, лампа, единичен ел. ключ с рамка, ел. табло с автоматични бушони, ремонт на звънец, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, единичен ел. контакт с рамка, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, монтаж предпазител в ел. табло, свързване разпределителна кутия, изграждане на електроинсталация, лед крушка gu10, 345 лумена solhetta, ikea, спот лампа за таван, 4 крушки nymane, ikea, стенна лампа за баня, ikea, единичен ел. контакт basic 55 abb, единичен ел. ключ basic 55 abb бял, сериен ел. ключ basic 55 abb бял, монтаж на контакт, стенна лампа nymane, ikea, лед лампа за таван nymane, ikea, тройна ел. рамка basic 55 abb бял, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, двойна ел. рамка basic 55 abb бял, монтаж на скрита лед лента на тереса, единична ел. рамка basic 55 abb бял, кутия за открит монтаж basic 55 abb бял, девиаторен ел. ключ basic 55 abb бял, монтаж на ключ, монтаж на бойлерно табло, пробиване през стени за кабели, двойна стенна лампа nymane, трансформатор за лед осветление, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на осветителни тела, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), светещ неонов маркуч на метър, топло бели led /диодни/ лампички за външна употреба., сет за захранване на маркуч за външно скрито осветление, wifi ключ за външно осветление, полагане на нов ел. кабел, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), двоен контакт за открив монтаж с капачка за външни условия, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за скриване на кабели, единичен ел. контакт с капак влагозащитен ip44 basic 55 abb бял, монтаж на плафони, двоен ключ с рамка за скрит монтаж, полагане на лан кабел.


5. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. монтаж на входна врата, външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, дръжка quattro хром, всички подкатегории, монтаж на плъзгащи се врати, дръжка quattro за wc, грантиен месинг, метални врати, блиндирани врати, входна врата, демонтаж на врата, праг за входна врата, подрязване на врата, монтаж на интериорна врата, поставяне на первази за врати, дръжка за врата.


6. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, тапицерски услуги, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, помощна масичка burvik - ikea, всички подкатегории, 3-ка палми, ремонт на мебели, двоен корниз vidga 140 cm - ikea, реставрация на гардероб, разглабяне и сглабяне на гардероб, разглабяне на секция, реставрация на секция, сглабяне на секция, монтаж на плот, монтаж/сглабяне на мебели, разглобяване на мебели, бар стол, сглабяне на мебели, прекрояване на перде, мебелна дръжка алая - роси.бг, библиотека по поръчка, трапезна маса по поръчка, легло по поръчка, холна маса по поръчка, скрин по поръчка, бар плот по поръчка, кухня по поръчка, двукрилен гардероб по поръчка, еднокрилен гардероб по поръчка, кухненски остров по поръчка, шкаф по поръчка, секция по поръчка, висящ чадър с осново oxno/lindoja, легло malm дъб за матрак 160х200 см - икеа, портманто с гардероб по поръчка, дръжки за вратички на кухня/гардероб, скрийн с 6 чекмеджета, дъб - икеа, ъглов разтегателен диван friheten - ikea, триместен диван с лежанка landskrona - икеа, гардероб по поръчка pax система 175 х 235см - икеа, подматрачна рамка leirsund 80x200 cm - икеа, нощно шкафче с две чекмеджета malm, дъб - икеа, средно твърд еднолицев матрак favourite nova 160 х 200 см, стол ekedalen, трапезна разтегателна маса ekedalen 80(120) х 75 см - икеа, tv шкаф besta 180 x 40 cm - ikea, пердета vilborg 300 x 140 cm - ikea, нови врати за кухненски шкафове, стол odger - ikea, обработване на гардероб - корпус, лайсни, боя и дръжки, пейка с отделения за съхранение mackapar - ikea, огледало nissedal, 65x150 см - ikea, стенна поставка с 6 закачалки hovolm - ikea, килим tiphede - ikea, плъзгач и кукичка за пердета, холна маса lisabo - ikea, килим starreklinte - ikea, рамка за картина ribba 61x91 - ikea, пердета annakajsa 300 x 145 cm - ikea, единичен корниз vidga 140 cm - ikea, бяла висока саксия, 20 литра пръст за домашни цветя, изкуствено саксийно растения fejka - ikea, изкуствено саксийно растения, мащерка fejka - ikea, кашпа в бяло muskot - ikea, изтривалка за употреба на закрито vallensved - ikea, мебели за детска, доставка, качване и монтаж, плоскост за гардероб, обзавеждане на жилища.


7. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на пергола, монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на закачалки и аксесоари в баня, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вратички, монтаж на предпазна мрежа за котки, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на праг, монтаж на бойлер, монтаж на стенни конзоли, монтаж на мивка с плот, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкаф за мивка в баня, монтаж на стъклен параван с врата, монтаж на шкафове, монтаж на вграден смесител за мивка в баня, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на огледало с шкаф, монтаж на мивка с вграден шкаф, монтаж на картина/закачалка/огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.