Добре дошли на бизнес профила на Салекс 75


Здравейте, предлагам помощ за дребни ежедневни домашни ремонти * монтаж/демонтаж на осветителни тела , контакти , ключове; *поправка и подмяна на брави и патрони; *премахване на стари катинари,брави,дръжки и подмяната им; * намиране на решения за вашите нужди като изпозване на интернет на вила , видео наблюдение на имот ,както и належащи дребни ремонти по тях; *при належаща нужда да посетите имот и неудобсвтвото да използвате автобусен превоз , предлагам и възможност да ви закарам с личен лек автомобил , в рамките на работния ден.

Ключарски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

преди 114 месеца за Смяна на патрони, затягане на брави | София

“Въпреки, че патроните бяха по-рядко срещани ключарят успя да ги намери бързо. Бравите бяха здраво затегнати и патроните сменени. Прекрасно свършена работа!”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Имам богат пректически опит като ключар , електричар и всичко което е нужно да може добрият домашен майстор.

Специализация и квалификации


5 години имам стаж като ключар , завършил съм техникум слаботокова електротехника А.С.Попов . Технически университет _Телекомуникационна техника и технологии. Отличен шофьор с над 8 години стаж като личен такъв на територията на цяла Европа с най-висок клас автомобили , в ескорт и индивидуално.

Допълнително


*Възможно договаряне на месечен абонамент за техническа поддръжка на жилището на възрастни хора. Цените са по договаряне и включват само и единствено договореното , без допълнителни неща от типа "между другото". Коректен съм и поемам аганжимент на 100% само за договореното предварително! За всякакви запитвания и въпроси съм насреща! Благодаря за отделеното време!