46 оставени мнения от 56 извършени проекти
4.93 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Веска Миткова преди 51 месеца за Лепене та гранитогрес 6 кв.м. | София

“Всичко е точно. Много сме доволни!”

преди 103 месеца за Лепене на плочки над кухненски плот | София

“Много точен майстор. Свърши работа много бързо и добре. Работи чисто.Препоръчвам го! ”

преди 111 месеца за търся добър майстор плочкаджия който да налепи качествено плочки в баня и две стаи | София

“Когато се обадих на Иван и му казах какво искам дойде на същия ден за оглед и направи оферта.Работата беше огромна по размер, но той я свърши за месец. Основен ремонт на кухня, баня и коридор.Кухня- плочки по стените и пода и таван със стъклена мозайка.поставяне на лайсни и корнизи и на осветителни тела ключове и контакти.Коридор- плочки стени и под, таван ламинирана ламперия.Баня - плочки по стените и пода, таван стъклена мозайка.Освен това монтира и санитарията первазите и лайсните.качествена работа. Идваше като по часовник всяка сутрин точно в 8.30 и си тръгваше към 18часа въпреки, че по някога оставаше и до по-късно.така нагласяваше задачите, че да не шуми в "тихите часове" за да нямам скандали със съседите. Освен това Иван пазаруваше материалите и ги докарваше със собствен превоз.Отчиташе акуратно фактурите.Товаренето и разтоварането до 8 етаж бяха гратис,но най-доброто му качество е че е прецизен и прави всичко със старание и качество. Слуша идеите на клиента и ги изпълнява дори да не му харесат. дава идеи.честен и възпитан е. не лъже .Работи на средните за София цени.Препоръчвам го без колебание.Бих го наел отново при нужда.ивайло николов София Овча купел”

преди 122 месеца за Поправка на стари плочки | София

“Много съм доволна от точността на Иван. Работата, която свърши вкъщи беше по-различна от предварително заявената (смяна на тръби; поставяне на плочки; шпакловка). Разбрахме се бързо и лесно. Човекът е точен и внимателен. ”

преди 126 месеца за Отлепване и залепване на теракотни плочки | София

“Много добре свършена работа. Съвестно, акуратно и бързо. Браво!”

Виж снимки
преди 98 месеца за Прокарване на кабел за отдушник | София

“Качествена работа, но някои неща се забавиха.”