45 оставени мнения от 56 извършени проекти
4.93 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Мария Левичарова преди 3 месеца за Ремонт на баня с тоалетна | София

“Изключително съм доволна от свършената работа на Иван Младенов. Той направи една великолепна баня. Работи прецизно, качествено и организирано, сръчен е и с усет към детайлите. Дава добри предложения за различни ситуации по време на ремонта. Спазва си сроковете, дисциплиниран е и точен за работното време. След края на ремонта почисти с професионална прахосмукачка. Определено препоръчвам този майстор. Ще го препоръчвам на приятели и познати.”

Христо Стаменов преди 4 месеца за Ремонт на баня | София

“Иван показа професионализъм към детайлите и работата си. Предостави ценните съвети и информация. те се оказаха много полезни и определено ще ги приложа. Мога искрено да го препоръчам че бе свършил добра работа”

Юлия Симеонова преди 7 месеца за Лепене на плочки в баня | София

“Работи добре, бързо и чисто!”

Борис Санчес преди 14 месеца за Ремонт на баня и мокро - апартамент ново строителство | София

“Иван е страхотен майстор. Направи разкошна баня, помогна с много други неща, отговорен е, работлив е и е страшен пич :)”

Виж снимки
Веска Миткова преди 50 месеца за Лепене та гранитогрес 6 кв.м. | София

“Всичко е точно. Много сме доволни!”

преди 92 месеца за Частичен ремонт на баня | София

“Супер качествено, точно и коректно!”

преди 95 месеца за Полагане на гипсокартон на таван | София

“Намерих много добър майстор .Прекрасно се справи с ремонта .Препоръчвам го на всички.Освен всичко друго е и добър човек.”

преди 97 месеца за Цялостен ремонт на жилище | София

“Изключителен професионалист. Извърши цялостен ремонт на цялото ни жилище от самото начало до края. Компетентен е във всички сфери - ЕЛ., ВиК, сухо строителство, довършителни работи, фаянс и теракот, всички дейности, които са необходими, за да направиш от едно помещение уникален апартамент.

Работи изключително чисто, качествено и в срок. Мога само да го препоръчам и с удоволствие бихме му възложили и нови задачи. ”

преди 98 месеца за Прокарване на кабел за отдушник | София

“Качествена работа, но някои неща се забавиха.”