154 Доказани професионалисти за ремонт на баня във Варна

Заявете безплатно проект за ремонтиране или изграждане на баня във Варна!

В мечтите си виждате перфектния вариант на своята баня. Превърнете ги в реалност като се обърнете към препоръчани специалисти за баня във Варна. Разгледайте регистрираните изпълнители и се свържете бързо и лесно с тези в района ви. Заявете своя проект напълно безплатно и опишете изискванията си по ремонта още сега в MaistorPlus!Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!Стандартна иконка за категория Сухо строителство
онлайн преди 6 часа

Genata

2 извършени проекта

Последно мнение за "Монтаж на простор":

"Останах много доволна от свършената работа! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Александър Чатов
онлайн преди 11 часа

ЛЕКС БИЛД

24 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Много съм доволен! Нямах никакви познати, които да ми предложат майстор, в платформата намерих Александър и той свърши чудесна работа! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Александър Чатов
онлайн преди 11 часа

ЛЕКС БИЛД

24 извършени проекта

Последно мнение за "Ремонт на баня":

"Много съм доволен! Нямах никакви познати, които да ми предложат майстор, в платформата намерих Александър и той свърши чудесна работа! Препоръчвам!"
Профилна снимка - Леонардо Влаев
онлайн преди 7 часа

DESIGN CONSTRUCTION

7 извършени проекта

Последно мнение за "Частичен ремонт на апартамент":

"Наложи ми се спешен ремонт , ама много спешен , с доста непредвидени доизпипвания и промени. За пръв път идват майстори точно когато говорихме . Вече си мислех, че няма такива, които не пият, ноо - ви ... "
Стандартна иконка за категория Ремонт на баня
онлайн преди 31 месеца

Oборудване за баня и WC


Все още няма извършени проекти

Член от 60 месеца:

Аз ще ви спестя време и много нерви. Досадно е клиента да "обикаля" магазините, за да купува неща от които не разбира. Ще направя оглед, ще ви дам съвет, и ще напазарувам с вас или вместо вас. Занимав ...
avatar_81838_48456390482.jpg
онлайн преди 31 месеца

Hausmeisterservice


Все още няма извършени проекти

Член от 58 месеца:

Вие имате идеи, ние знаем как да ги осъществим
Профилна снимка - Танер Черкез
онлайн преди 31 месеца

Вътрешни ремонти


Все още няма извършени проекти

Член от 65 месеца:

Извършване на строително ремонтни дейности и довършителни работи
cover_37047_70293814410.jpg
онлайн преди 11 месеца

rafi


Все още няма извършени проекти

Член от 104 месеца:

Аз съм млад и много нахъсан за нови проекти.

Стандартна иконка за категория Каменоделски услуги
онлайн преди 11 месеца

Dimitar


Все още няма извършени проекти

Член от 68 месеца:

Майстор с дългогодишен опит и стотици обекти зад гърба си извършва : - лепене на фаянс,теракота и камък /варовик,гранит,оникс,травентина,мрамор и др./ -полагане на настилка в баня,коридор,тераси ...
Стандартна иконка за категория Изолация и Саниране
онлайн преди 30 месеца

Леонид Гончар


Все още няма извършени проекти

Член от 81 месеца:

Казвам се Леонид Гончар. Занимавам се с довършителни дейности в България от три години. Това което мога да предложа на моите клиенти - качество, отговорност и точно спазване на оговорени срокове.

Оставени мнения за Ремонт на баня:

Svetoslav Vasilev преди 40 месеца за Ремонт на баня | Варна

“Много съм доволен! Нямах никакви познати, които да ми предложат майстор, в платформата намерих Александър и той свърши чудесна работа! Препоръчвам!”

преди 103 месеца за Ремонт на теч във WC от вградено казанче | Варна

“Много бърза и качествена работа. Изключително коректен човек. Бих го препоръчала на всеки. ”

преди 103 месеца за Цялостен ремонт на баня | Варна

“много добре работят. бързо и евтино”

преди 104 месеца за Ремонт на баня | Варна

“Работи старателно!”

преди 107 месеца за Цялостен ремонт на стара баня | Варна

“Бърза и качествена работа въпреки многото изисквания за цялостен ремонт на стара баня!Наложи се да отстрани един работник за сметка на качественото изпълнение.Уговорката беше напълно спазена.Определено ще се възползвам от услугите на майстор Колев и в бъдеще за други проекти.”

преди 107 месеца за Цялостен ремонт на вътрешна баня в Провадия | Провадия

“На базата на описанието на работата получих предварително точна оферта единствено от него (изпратих запитване към 5 изпълнителя). Изключително отговорен и точен като човек! Може да сте сигурни че ако имате преварителна уговорка нещата ще се случат точно така. Професионално извършена работа. В последствие се договорихме за допълнителна работа, която беше извършена бързо и качествено.”

преди 111 месеца за Слагане на плочки в баня 12 кв.м | Варна

“Много съм доволна от услугите на Колю Колев! Работи качествено, бързо и чисто и се съобразява с желанията на клиента! Вече съм го ангажирала и за следващ ремонт.”

преди 120 месеца за Ремонт на баня | Варна

“Много работлив и съвестен човек. Препоръчвам го на всички, но за детайлите обезателно бъдете наблизо.”

Какви предимства ни дават професионалните изпълнители за баня пред алтернативата да ремонтираме сами?

Стане ли дума за ремонт на апапрамент и още повече за специфично помещение в него, каквото е банята, сме склонни да мислим, че можем много да спестим, пренебрегвайки услугите на специалистите. В случай че дейности като лепене на плочки, монтиране на душ, поправка на тоалетно казанче и ремонт на щрангове са ни професионално присъщи, подобни инициативи са оправдани. В противен случай могат да доведат до излишни разходи на нерви и пари. Какво други причини има да предпочетем да работим с доказани специалисти за баня във Варна:

 • Коректните майстори ще изпълнят ремонта качествено и в срок. В зависимост от ремонтните дейности, които предвиждате за банята си, коректните изпълнители ще ви предложат качествена работа, съобразена с разумни срокове. Добре е да се има предвид например, че между полагането на мазилка по стените на банята и замазка на пода, и последващо редене на фаянс и теракот съществува технологично време, което трябва да се изчака. Същевременно изборът да работи с качествени материали, сред които хидроизолиращ разтвор и фугираща смес също е сред отличителните черти на себеуважаващия се майстор.
 • Професионалните изпълнители ще ви насочат към реално необходимите ремонтни процедури. Истината е, че вие може да вярвате, че е достатъчно само да се смени кранчето на мивката, а реално да се окаже, че цялата батерия е за смяна. През това време да не забележите, че малкото петно мухъл на стената е с тенденция да се увеличи заради спукана тръба, чиято ненавременна поправка би довела до още по-мащабен и скъп ремонт в бъдеще.
 • Специалистите ще ви дадат подробна разбивка колко струват ремонтните услуги в банята ви. По този начин ще имате реална представа какви средства е необходимо да заделите и ще знаете на всеки етап какво и защо плащате.

Как най-лесно да открием майстор или фирма, които успешно ще ремонтират банята ни във Варна?

Вашата баня се нуждае от професионалната намеса на майсторска ръка, която да нанесе нужните корекции в нея. Трябва да се изкъртят старите плочки, да се подмени В и К инсталацията, да се монтира нова душ кабина и да се смени шкафчето под мивката с открити рафтове по стените. Добре е, че имате ясен план за банята си, остава да откриете подходящия специалист, който да го реализира. Въпросът е къде във Варна можете да го откриете?

 • Можете да попитате приятели и познати за майстор за баня. По всяка вероятност това е първата възможност, за която се сетихте, тъй като е най-разпространената сред българските домакинства. А сега се замислете дали всеки майстор, препоръчван ви от приятел, е извиквал възторг във вас? Харесва ли ви винаги как оставя обекта след като е къртил мивката, монтирал е вана, сменял е щрангове или е отпушвал сифона? Всъщност препоръката от приятеля ви е била съвсем искрена. Просто неговата идея за успешно извършени поправки в банята може силно да се различава от вашата. 
 • Ако имате време, проучете обяви за специалисти за баня във Варна. Можете да си купите вестник или да разгледате безплатните сайтове за обяви, където да се опитате да разпознаете най-добрия майстор за вас. Всички ще се състезават да ви убедят чрез профилите си, че няма да намерите по-подходящи от вас, за да ви съдействат за монтиране на вана, поправка на меки връзки на душа, инсталиране на водоустойчиви лунички и печка за баня. Някои от тях може и да се окажат дори по-добри, отколкото се представят, дали обаче точно на такива ще попаднете вие?
 • Действате сигурно и разумно, като разчитате на препоръчани майстори за баня. Много е важно, когато четете препоръки за работата на майстори и фирми за ремонт, без значение дали говорим за банята или други обекти в дома, те да са дадени не само от самите изпълнители, но и от клиенти, възползвали се от услугите им. Точно тази отлично работеща система за оценяване се предлага от платформата на MaistorPlus. 

Как MaistorPlus съдейства в намирането на майстор във Варна за ремонтни процедури в банята?

В сайта на MaistorPlus бързо откривате точните професионалисти за своята баня, като избирате от списък с регистрирани майстори и фирми или пускате безплатна заявка. Платформата свързва специалисти, занимаващи се с ремонтни дейности в банята с клиенти, които търсят техните услуги. Още по-голямо удобство е, че достигате до майстори, които се намират максимално близо до района във Варна, където живеете. Ето и останалите преимущества на услугата:

 • Имате възможност да заявите своя проект за баня напълно безплатно, като това не ви обвързва да наемете изпълнител, ако не си харесате такъв сред кандидатствалите.
 • В отговор на безплатно изпратената от вас заявка ще получите различни оферти, сред които да предпочетете тази, която най-много се доближава до изискванията ви за бюджет и срок.
 • Взимате напълно информиран избор с кого да работите, като се запознавате с бизнес страниците на майстори и фирми за баня в сайта. В тях изпълнителите представят свои завършени проекти, както и препоръки от предишни клиенти.
 • Системата за оценяване в платформата, обединяваща рейтинг и ръчно написани отзиви ви дава още по-добър поглед как се справя съответния професионалист в работата си. 
 • Споделяте и своето впечатление от извършените ремонтни дейности във вашата баня.

 

Осигурете си мечтания комфорт за своята баня във Варна, като порерите ремонтните дейности в нея на регистринатите професионалисти в MaistorPlus!