35 изпълнители за Ключарски услуги

За проблема не мислете, а услугите на ключар потърсете!

Заяви проект безплатно и получи директно оферти от професионалисти!label.cover - Албена Митева
онлайн преди 15 дни

Албена-Строй

3 извършени проекта

Член от 134 месеца:

Фирмата е с дълъг опит в голямото и малкото строителство както и във вътрешните ремонти. 

cover_114_4331494077.jpg
онлайн преди 8 дни

Tошко Паркет

6 извършени проекта

Член от 134 месеца:

Работя винаги точно и си почиствам работното място. Очаквам Вашите заявки!

cover_114_4331494077.jpg
онлайн преди 8 дни

Tошко Паркет

6 извършени проекта

Член от 134 месеца:

Работя винаги точно и си почиствам работното място. Очаквам Вашите заявки!

Профилна снимка - Златомир Попов

Член от 29 месеца:

Казвам се Златомир Попов. Имам удоволствието и искрено се надявам да бъда Вашия доверен ключар. Пределно ми е ясно, че думата „майстор“ в нашето забързано ежедневие носи основно негативни усещания, н ...
Стандартна иконка за категория Ключарски услуги

Член от 60 месеца:

Ключарски и автоключарски услуги. Отключване и замяна на заключващи системи. Изработка на оригинални автоключове с дистанционно и чип. Ремонт и смяна на корпуси на автоключове и дистанционни. Копиране ...
avatar_46614_85439999868.jpg
онлайн преди 48 месеца

Bravite.com

Член от 93 месеца:

BRAVITE - най-големият електронен магазин за заключващи системи и механизми: брави и дръжки за врати, цели шилдове, секретни патрони и ключалки, заготовки за ключове, катинари, каси и сейфове, греди, ...
avatar_77669_8546728967.jpg

Член от 59 месеца:

Ключарско ателие "ДЕНИ КЕЙ" предлага ключарски и автоключарски услуги по всяко време на денонощието в гр. Велико Търново и района.
Профилна снимка - Диян Йорданов

Член от 51 месеца:

Всякакви вътрешни и външни ремонти,
Стандартна иконка за категория Боядисване и декорация

Качена препоръка в категория Боядисване и декорация:

" “Препоръка за Борис Емилов, който се справи блестящо с възложения му от мен лек ремонт в апартамента ми в ж.к. Иван Вазов в София. Боби, работи усърдно и в срок, без забележки. Бях много щастлива да з ... "
cover_14765_76060576784.jpg
онлайн преди 50 месеца

Топключари

Член от 117 месеца:

TOPKLUCHARI е верига от ключарски ателиета, разположени на територията на град Варна. Предлагаме услуги като: изработка на дубликати на ключове, аварийно отключване на автомобил или дом, прекодиране, ...

Оставени мнения за Ключарски услуги:

Деляна Петкова преди 3 дни за Подмяна на стара брава с нова | София

“Като цяло съм доволна от извършените услуги.”

Илиана Цветкова преди 72 месеца за Смяна на патрон на входна врата | Банкя

“Много съм доволна. Работата беше свършена бързо и качествено. Извършена беше и допълнителна работа, която включваше ремонт на една врата.”

Пламен Недев преди 85 месеца за Поставяне на ключалки на 2бр. железни врати ( коридор ЕПК блок ) | София

“Отлично свършена работа. Доста трудоемка задача която беше свършена много бързо и точно. Силно го препоръчвам !”

Борис Санчес преди 87 месеца за Счупен ключ в ключалка на килер | София

“Коректно свършена работа”

Антоанета преди 103 месеца за Смяна на секрет на тройно бронирана врата | София

“Много добре свършена работа, професионален подход и отзивчивост.”

Ивайло Ботушаров преди 103 месеца за Смяна на патрони, затягане на брави | София

“Въпреки, че патроните бяха по-рядко срещани ключарят успя да ги намери бързо. Бравите бяха здраво затегнати и патроните сменени. Прекрасно свършена работа!”

Marina преди 106 месеца за Поправка на ключалка, врата | София

“Повредата беше отстранена бързо и качествено.”

Илиана Цветкова преди 118 месеца за Смяна/ремонт на патрон. | София

“Много съм доволна, човекът дори в неделя дойде да види бравата, за да прецени какъв ремонт се налага.”

Стоян Трошев преди 122 месеца за Поставяне на допълнителна ключалка | София

“Професионално, бързо, качествено. Препоръчвам Димитър!”

Подобрете сигурността във вашия дом с помощта на MaistorPlus! Ще ви свържем със специалисти, които предлагат както редовни, така и аварийни ключарски услуги. За извършване на аварийно отключване, отстраняване на повреда или каквато и да е ключарска намеса, съберете оферти от ключари и изберете най-изгодната за вас след едно бързо и лесно пускане на заявка! Пуснете своята заявка и получете качествена помощ!

 1. Професионална ключарска намеса: Ключарството е деликатна услуга, тъй като е свързано по пряк начин със сигурността на дома ни. Когато търсим ключарска услуга, всички искаме работата да бъде извършена в очакваните стандарти и да избегнем злоупотреба. За целта трябва да се уверим, че сме се свързали с лицензиран ключар с реален трудов стаж. Когато използвате сайта на MaistorPlus, имате възможността да се консултирате с оценките, които са дали на фирмите техни минали клиенти. По този начин може да направите избор на ключар спрямо опита на други, вече ползвали неговите услуги. Ключарят лесно ще смени кода на бравата, ако сме загубили ключа си, ще подмени патрона или ще се справи със счупен в него ключ. Освен за дома ни често се налага да потърсим ключар и за автоключарски услуги. Той може да изработи резервен автоключ, а също така и да извърши аварийно отключване на автомобила при нужда. Ключарското посещение може да бъде свързано и с подмяната на касови брави и други заключващи механизми.
 2. Видове ключарски услуги:
  • Изработване на ключове за бита;
  • Изработване на автоключове;
  • Изработка на чипове;
  • Изработване на ключове за каси и сейфове;
  • Аварийно отключване на домове, офиси, автомобили, каси и сейфове;
  • Монтаж на заключващи устройства;
  • Прекодиране на касови брави и каси;
  • Изработка на мастер системи;
  • Техническа консултация;
  • Извършване на профилактика.
 3. Аварийно отключване: Често ключарските услуги се търсят в аварийна ситуация, когато не можем да отключим дома, автомобила или сейфа си. Разбира се, добре е изобщо да не попадаме в подобна ситуация, но понякога няма как да предвидим определена повреда в патрона или счупен ключ. Добрата новина е, че ключарството има решение за всяка ситуация и добрият специалист може да се справи с всяка ключалка! Ако притежавате сейф, тогава знаете, че добре трябва да пазите кода му в тайна и при изтекла информация незабавно да се свържете с ключар, за да извърши подмяна. Случва се обаче добре да запазите тайната дори и от самите себе си, и така да нямате достъп до съдържанието на сейфа.

 

Свържете се с професионалист, който да разкрие комбинацията и да ви даде нов код! Добрата превенция може да ни спести неприятни ситуации, свързани с ключарски посещения. Затова е важно да намерим добър специалист, който разбира от ключарство, когато избираме заключващи механизми. А при изгубен или счупен ключ, може да сме спокойни, че 24 часа в денонощието можем да потърсим своя доверен ключар. Нямате такъв? Пуснете заявка в MaistorPlus и офертите ще завалят към вас! Пуснете заявка сега и очаквайте конкурентни оферти!

Знаете ли, че...

"Понякога е необходимо спешно да намерите ключар независимо кое време на денонощието е. Проверете какви специалисти ви предлага MaistorPlus. За кризисни и за нормални ситуации, за специален проблем или за най-обикновено вадене на дубликат от ключ-търсенето чрез MaistorPlus Ви гарантира ефективен резултат.


Описвате проблема, на който търсите решение. Свободните в момента ключари се свързват с Вас. Разглеждате профилите им. Можете да сверите цени и срокове, както и да прочетете отзиви за работата на всеки един от тях. След това Ви остава само да изберете този, който ви устройва най-много." Намерете добър ключар, който работи на разумни цени чрез MaistorPlus!


Заявете ремонт безплатно!