изпълнители за Ключарски услуги

За проблема не мислете, а услугите на ключар потърсете!

Заяви проект

Сортирай по извършени проекти Филтрирай специализирани

35 Kлючари

Стандартна иконка за категория Ключарски услуги

Иван Димитров

4 извършени проекта

Здравейте,Цайс-51 ЕООД верига от ключарски ателиета, която има офиси в гр.София,гр.Пловдив и гр.Перник.

Профилна снимка - Асен Илиев
онлайн преди 5 часа

Мега Транс 7 ЕООД

VIP
Все още няма извършени проекти

Допълнителна информация: ➡️ Здравейте!! Благодарим че влязохте във нашата професионално изработена страница, тук може да откриете със какво се занимава групата ни също така и гаранционите срокове. На ...
avatar_74000_40393233672.jpg

Мирослав Георгиев

20 извършени проекта

Здравейте, казвам се Мирослав Георгиев. Занимавам се професионално с ВиК и електро услуги. Откликвам бързо и подхождам професионално и отговорно към клиентите си. Таксувам всеки оглед с 20лв., защо ...
cover_114_4331494077.jpg
онлайн преди 13 дни

Tошко Паркет

6 извършени проекта

Работя винаги точно и си почиствам работното място. Очаквам Вашите заявки!

label.cover - Албена Митева

Албена-Строй

4 извършени проекта

Фирмата е с дълъг опит в голямото и малкото строителство както и във вътрешните ремонти. 

Viktor Dodonov


Все още няма извършени проекти

Повече от 10 години опит в инсталирането на оптични мрежи и свързването към интернет. Имам и голям опит в ремонта и строителството: монтаж на врати и прозорци, лепене на плочки, монтаж и демонтаж на ...
Профилна снимка - Диян Йорданов

Йорданов


Все още няма извършени проекти

Всякакви вътрешни и външни ремонти,
Профилна снимка - Асен Илиев
онлайн преди 5 часа

Мега Транс 7 ЕООД

VIP
Все още няма извършени проекти

Допълнителна информация: ➡️ Здравейте!! Благодарим че влязохте във нашата професионално изработена страница, тук може да откриете със какво се занимава групата ни също така и гаранционите срокове. На ...
снимка

Любен Даков


Все още няма извършени проекти

Предлагам строително-ремонтни дейности.

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ключар. Безплатно е!

Заяви проект

Последно оставени мнения за kлючари

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ключар. Безплатно е!

Заяви проект

Последно публикувани обекти с приблизителна цена за ключарски услуги

Сравни оферти и намери подходящия майстор или фирма за ключар. Безплатно е!

Заяви проект

Подобрете сигурността във вашия дом с помощта на MaistorPlus! Ще ви свържем със специалисти, които предлагат както редовни, така и аварийни ключарски услуги. За извършване на аварийно отключване, отстраняване на повреда или каквато и да е ключарска намеса, съберете оферти от ключари и изберете най-изгодната за вас след едно бързо и лесно пускане на заявка! Пуснете своята заявка и получете качествена помощ!

 1. Професионална ключарска намеса: Ключарството е деликатна услуга, тъй като е свързано по пряк начин със сигурността на дома ни. Когато търсим ключарска услуга, всички искаме работата да бъде извършена в очакваните стандарти и да избегнем злоупотреба. За целта трябва да се уверим, че сме се свързали с лицензиран ключар с реален трудов стаж. Когато използвате сайта на MaistorPlus, имате възможността да се консултирате с оценките, които са дали на фирмите техни минали клиенти. По този начин може да направите избор на ключар спрямо опита на други, вече ползвали неговите услуги. Ключарят лесно ще смени кода на бравата, ако сме загубили ключа си, ще подмени патрона или ще се справи със счупен в него ключ. Освен за дома ни често се налага да потърсим ключар и за автоключарски услуги. Той може да изработи резервен автоключ, а също така и да извърши аварийно отключване на автомобила при нужда. Ключарското посещение може да бъде свързано и с подмяната на касови брави и други заключващи механизми.
 2. Видове ключарски услуги:
  • Изработване на ключове за бита;
  • Изработване на автоключове;
  • Изработка на чипове;
  • Изработване на ключове за каси и сейфове;
  • Аварийно отключване на домове, офиси, автомобили, каси и сейфове;
  • Монтаж на заключващи устройства;
  • Прекодиране на касови брави и каси;
  • Изработка на мастер системи;
  • Техническа консултация;
  • Извършване на профилактика.
 3. Аварийно отключване: Често ключарските услуги се търсят в аварийна ситуация, когато не можем да отключим дома, автомобила или сейфа си. Разбира се, добре е изобщо да не попадаме в подобна ситуация, но понякога няма как да предвидим определена повреда в патрона или счупен ключ. Добрата новина е, че ключарството има решение за всяка ситуация и добрият специалист може да се справи с всяка ключалка! Ако притежавате сейф, тогава знаете, че добре трябва да пазите кода му в тайна и при изтекла информация незабавно да се свържете с ключар, за да извърши подмяна. Случва се обаче добре да запазите тайната дори и от самите себе си, и така да нямате достъп до съдържанието на сейфа.

 

Свържете се с професионалист, който да разкрие комбинацията и да ви даде нов код! Добрата превенция може да ни спести неприятни ситуации, свързани с ключарски посещения. Затова е важно да намерим добър специалист, който разбира от ключарство, когато избираме заключващи механизми. А при изгубен или счупен ключ, може да сме спокойни, че 24 часа в денонощието можем да потърсим своя доверен ключар. Нямате такъв? Пуснете заявка в MaistorPlus и офертите ще завалят към вас! Пуснете заявка сега и очаквайте конкурентни оферти!

Знаете ли, че...

"Понякога е необходимо спешно да намерите ключар независимо кое време на денонощието е. Проверете какви специалисти ви предлага MaistorPlus. За кризисни и за нормални ситуации, за специален проблем или за най-обикновено вадене на дубликат от ключ-търсенето чрез MaistorPlus Ви гарантира ефективен резултат.


Описвате проблема, на който търсите решение. Свободните в момента ключари се свързват с Вас. Разглеждате профилите им. Можете да сверите цени и срокове, както и да прочетете отзиви за работата на всеки един от тях. След това Ви остава само да изберете този, който ви устройва най-много." Намерете добър ключар, който работи на разумни цени чрез MaistorPlus!


Заявете ремонт безплатно!