Добре дошли на бизнес профила на Златомир Попов


Казвам се Златомир Попов. Имам удоволствието и искрено се надявам да бъда Вашия доверен ключар. Пределно ми е ясно, че думата „майстор“ в нашето забързано ежедневие носи основно негативни усещания, но смея да твърдя, че не съм носител на определението „типичен майстор“, най-малкото, защото не се имам за майстор! Аз съм просто един обикновен ключар, натрупал много и разнообразен опит, с който се надявам да ви бъда от полза, защото сферата на сигурността е една от най-деликатните области в нашия живот!

Ключарски услуги е основна сфера на работа.


Опит


Логично стигаме и до въпроса като какъв и за кого е дългогодишният ми трудов опит. Това, което мога да споделя е, че като стационарен ключар (такъв позициониран в ателие) съм работил 2 години в ЕТ „Спешна ключарска помощ – Николай Стефанов“ София, както и 18 години в ЕТ „Добин-Добри Куцаров“ - София. Опитът ми като авариен ключар и автоключар (такъв ходещ по адреси, когато не можете да си отключите колата, или загубите ключовете за вкъщи), датира от ноември 2004-та година и покрива целият многообразен спектър на ключарските услуги със средно 60-70 адреса на месец! От 2010-та година започна трудовият ми опит като поддръжка на тежко банково оборудване – една много специфична и безкрайно интересна ниша в ключарския бранш! Като авариен ключар – имал съм честта да работя за: Посолството на Египет, Посолството на РЮА, Посолството на Швеция, Посолството на Индия, Посолството на Израел, София Филм Фест, Офис 1, БГ Апартаменти, АДИС – дипломатически имоти, Нова телевизия, ДАНС, ГДБОП, Специализираната прокуратура, 1 РПУ, 2 РПУ, 3 РПУ, 4 РПУ, 6 РПУ, 9 РПУ гр. София, Дирекция „Миграция“ към МВР, ДАИ, ИАРА, АПИ, СУ „Св. Кл. Охридски“, ЧСИ Миладин Миладинов, ЧСИ Георги Дичев, ЧСИ Катилин Попов и много други Като поддръжка тежко банково оборудване повече от 8 години съм работил като подизпълнител на „Тетраедър 49“ в ОББ АД за Западна България, на „Д Банк“ за София, на Експресбанк за София, на Банка ДСК за София и Северозападна България, на Уникредит Булбанк за София, както и на Заложни къщи „Щедрите“ за София. Около 4 години съм работил като подизпълнител на „Оптимал Д“ в Уникредит Булбанк и Зираат Банкасъ за София. Около 2 години съм работил като подизпълнител на „Металотехника“ за Алфа банк София, както и около 5 години като подизпълнител на същата фирма за Кауфланд София. 2 години съм работил като подизпълнител на Брага секрет за Кауфланд София и Перник. Като подизпълнител на Фасилити Оптимум България и Мундос България съм работил като поддръжка на оперативни и главни каси на магазини ДМ, М-Тел и София МОЛ. Повече от 10 години като пряк изпълнител по отношение на тежко банково оборудване и повече от 15 като техническа поддръжка заключващи системи и механизми на Банка Пиреос България АД за София и Перник.

Специализация и квалификации


Профилиран съм, на първо място, в аварийната ключарска дейност, а на второ в поддръжката на тежко банково оборудване - каси, банкомати, трезорни врати и касети.