Добре дошли на бизнес профила на ВЕЛАРТЕ - Ремонти и Поддръжка


ВЕЛАРТЕ предлага интериорни ремонти, довършителни работи и поддръжка. Може да разчитате на нас както и за обзавеждане и интериорни решения с високо качество на работата на разумни цени. Правим както цялостни така и частични ремонти. Предлагаме изграждане, ремонтни дейности и рехабилитация на ВиК, Ел. инсталации, мазилки, настилки (керамични и дървени) и мебели. Поддържаме имоти на частни лица, офиси и заведения. Гарантирана е дискретната работа и чистота на работното място. Работим с качествени материали, доказали се във времето.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Александър Мицев преди 35 месеца за Откриване на теч и ремонт | Банкя

“Задачата беше свършена добре.”

Виж снимки
Силвия преди 35 месеца за Монтажни дейности и лепене на первази | София

“Доволна съм, работата беше свършена бързо и внимателно,възпитано отношение ,препоръчвам !Осигури транспорт за нещата ,които трябваше да се монтира и свърши още 2-3 дребни неща,без да завиши уговорената цена.”

Иван Тонев преди 44 месеца за Монтаж на бяла техника | София

“Коректно и добре свършена работа в срок. Препоръчвам +++”

Виж всички мнения

Опит


В сферата на строителството и довършителни работи сме от 5 години. Поддържаме имоти на частни лица, офиси и заведения. Изпълняваме : - Фаянс и теракота - Шпакловка, грундиране и боя - ВиК и Ел. инсталация - Зидария - Къртене - Проектиране и изработка на мебели - Поправка и ремонт на бани, мебели и врати.

Специализация и квалификации


Ежегодно посещаваме специализирани форуми за нови обучения и се информираме за нововъведенията в сферата ремонтите.