Добре дошли на бизнес страницата на Николай


Здравейте, Ние сме фирма която се занимава с всякакъв вид строителна дейност.Ние знаем от какво имате нужда а именно от качествен ремонт на качествена за вас цена.Ние сме хората които могат да ви осигурят това, предлагаме ви уют във вашият дом.Имаме екип от хора които работят здраво за това вие да останете доволни от нас и да можем в бъдеще да си бъдем полезни.

Стандартна иконка за категория Покривни услуги Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Район на работа:

Трудов стаж


Всичко свързано с строителството.

Специализация и квалификация


По специално работим в сферата- Покривни услуги. Най-често се занимаваме в тази сфера тъй като има най-много наплив от хора по тази сфера и клиентите несе колебаят да ни потърсят. Но товаразбирасе не означава, че в другите сфери не работим. Всички посочени сфери са важни за нас и силно развити в нашата фирма за всяка сфера имаме екип от специалисти-майстори. Днешния пазар е залят с некачествени фирми,майстори и бригади но ние не сме от тях! Може да се уверите сами, тъй като при приемане от ваша страна на наша оферта за втора оферта вие ще получите отстъпка като наш клиент.Клиентите са ни скъпи и всеки клиент е важен за нас!Несе колебайте да се доверите на нас гаранция и качество.Ние гарантираме за всякакъв тип от посочените сфери на работа тъй като нашия екип се състои изцяло от професионалисти, които знаят какво правят.Ако търсите корекност и качество ние сме хората които също искат това, затова ви предоставяме възможността за Договор и гаранция до 15 г. Ние гарантираме за всякакъв тип от посочените сфери на работа тъй като нашия екип се състои изцяло от професионалисти, които знаят какво правят.Ако търсите корекност и качество ние сме хората които също искат това, затова ви предоставяме възможността за Договор и гаранция до 15 г. С уважение: Николай Николов (НЯКОИ ХОРА ОБЕЩАВАТ ЧУДЕСА, НИЕ ОБЕЩАВАМЕ ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО)!!