Добре дошли на бизнес профила на М Стандарт ЕООД


„М Стандарт” ЕООД е основана през 2005 година със 100% частен капитал.Основната дейност на дружеството е: „Строителство на сгради, транспортни инфраструктурни обекти и изкуствени съоръжения, ремонт на такива".Регистрирани сме в Камарата на строителите.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


В състояние сме да изградим всеки един обект от изкоп до ключ.През последните 7 години сме работили на повече от 30 обекта, по важните от които са:1.Направа на фасадни и вътрешни зидарии, мазилки и изолации: ”База за обслужване на автомобили и земеделска техника, имот пл.№12, кв.А-8-2-А, и А-8-3-Б” в м.”Форта”, с.Мрамор с инвеститор Карголинг АД.2.Направа на тухлени зидарии, бетонови настилки на жилищни сгради в м.Манастирски ливади-изток”, подобекти:-бл.1, УПИ526-І, кв.115а, с инвеститор „Билд системс България АД”.3.”Преустройство на офис в ателие и апартамент” в ж.к. Младост 1, бл.49А, гр.София с инвеститор „Ливи инвест” ООД.4.Направа на зидарии от тухли и газобетонови блокчета на "ЖИЛИЩНИ СГРАДИ С ЧАСТИ НА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ В КВ.90 И КВ.91., М. ВЕЦ СИМЕОНОВО, Р-Н ВИТОША " с инвеститор "Т - ГРУП БЪЛГАРИЯ" – ЕООД.5. Преустройство на магазин в медицински център в секция 9 от жилищна група 6-9, кв.87 в жк.”Разсадника-Коньовица”, гр.София с инвеститор „Ню Уърлд” ООД.6. Монтаж на гранит с дебелина 20мм по външни бордове на тераси и подпрозоречни дъски, стъпала, пред асансьорни и междустълбищни площадки на обект ”Жилищна сграда с офиси” в гр. София, ул. Димитър Манов с ивеститор “Масон” ООД.7. Машинни гипсови мазилки и замазки на ”Жилищна сграда с офиси” в гр. София, ул. Димитър Манов с ивеститор „Гемикс инвест” ООД.8.“ НАПРАВА ВЕРТИКАЛНА ПЛАНИРОВКА НА обект ”Жилищна сграда с офиси” в гр. София, ул. Димитър Манов с ивеститор “Масон” ООД.9.Машинни гипсови мазилки и замазки на ”Жилищна сграда с магазини в УПИ IX-4729; кв.422; гр.Русе, ул.Вардар N7” с инвеститор Димивекс ЕООД.10.“ НАПРАВА ВЕРТИКАЛНА ПЛАНИРОВКА НА МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА С ОФИС, АПТЕКА И СТУДИО ЗА КРАСОТА”м.ЛОЗЕНЕЦ-1 ГР. СОФИЯ" с инвеститор Билд системс София ООД.11.„НАПРАВА НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ПО ПЛОСКИ ПОКРИВИ И ИЗПОЛЗВАЕМИ ТЕРАСИ” за обект: „Административна сграда с офиси, магазини, кафе, подземни гаражи и трафопост” м.Дианабад гр. СОФИЯ” с инвеститор „Билд системс България”АД.12. Монтаж на гипсокартон по тавани и стени и машинни гипсови мазилки на МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА С ОФИС, АПТЕКА И СТУДИО ЗА КРАСОТА”м.ЛОЗЕНЕЦ-1 ГР. СОФИЯ" с инвеститор Билд системс София ООД.13.Преустройство кухненски блок във фотосоларна работилница в СПГЕ «Джон Атанасов», гр.София с нвеститор СПГЕ "проф.Джон Атанасов".14. Груб строеж вилна сграда намираща се в УПИ VII-54, кв.11 по ПУП на вилна зона „сп.Ромча”, с.Владо Тричков с иваститор Марин Гецов Ганев.15. Груб строеж до к.0 на „ Еднофамилна двуетажна жилищна сграда с гараж, намираща се в УПИ ХІ-319, кв.21, м.„Кръстова вада”, София, р-н Триадица с иваститор Георги Иванов Шамлиев.16.Кофражни, арматурни и бетонови работи на стени и бордове, направа на шлайфани бетонови настилки с наклони на „ Парадайз център мол”, намиращ се в гр.София, на бул. Черни връх и ул.Сребърна с инвеститор Комфорт ООД.

Специализация и квалификации


Разполагаме със специалисти за кофражни, арматурни и бетонджийски работи, изграждане на метални и заваръчни конструкции, екипи по ВиК, част електротехническа, ОВиК, сухо строителство, облицовки, замазки, шлайфани бетони, вертикални планировки, преустройства и разрушаване на сгради и съоръжения.