Добре дошли на бизнес профила на Каприз


Фирма "Каприз" е специализирана в цялостният ремонт на домове и офиси, като предлага, освен безупречно изпълнение с професионална техника, кратки срокове и чистота на работа.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Фирмата разполага с магазини и мострена зала, в които клиента може да избере всичко свързано с ремонта на своят дом и офис, професионално консултиран от специалист, както и да се убеди в предлаганото качество.

Специализация и квалификации


Ние разполагаме с добри специалисти за всяка дейност, професионална техника за боядисване с латекс, съвременни машини за циклене и полиране на естествен паркет и дюшеме. Дейностите, които предлагаме: смяна на дограма; монтаж на гипсокартон, шпакловане, машинно боядисване; монтаж на естествен и ламиниран паркет; реставрация на стари естествени подове; монтаж на входни и интериорни врати; всички видове щори и сенници; парапети, стълбища и огради от ковано желязо и като завършек на вашата къща, вила или хотел предлагаме да изградим алеите и паркинга, както и площите около басейна, чрез полагане на щампован бетон.