Добре дошли на бизнес профила на Ганев


"ГЕОФО" ЕООД е с дългогодишен опит в извършването на геодезически услуги. Започвайки от проучването, преминавайки през фазите на проектиране и съгласуване с инстанции, до окончателното узаконяване на извършените дейности.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Основните дейности, които геодезистите от "ГЕОФО" ЕООД извършват са в областта на : геодезия, кадастър и регулация. Защо да изберете лицензиран геодезист ? Лицата, правоспособни да извършват дейности по кадастъра трябва да отговарят на редица условия посочени в НАРЕДБА No 3 от 16 февруари 2001 г. за водене и съхраняване на регистъра на лицата .... ( обн.,ДВ,бр.19 от 2 март 2001 г.), като висше образование, стаж в областа, свидетелство за съдимост, актуално състояние на фирмата и др. Тъй като тези лица носят отговорност, за тях се води досие с актуална информация, а регистъра е публичен. Копие от Свидетелството за правоспособност се изисква от службите по ГКК за всички дейности свързани с кадастъра и имотния регистър. Професионалният геодезист ще ви даде най-вярна информация за формата, контура, местоположението, надморска височина, състоянието или изменение на предназначението на земята, какви ограничения има върху нея, каква е прилежащата инфраструктура. Тази информация е нужна както за продавача, така и за купувача на имот, сграда, земя. Някои от деиностите в които сме участвали: - Поддръжка на КВС за землищата от община Елин Пелин и Горна Малина; - Изработване на кадастрална карта на квартали за гр. Перник и Сапарева баня; - Проектиране, стабилизиране, репериране и нивелация ІV клас - София, бул. Сливница, бул. Ботевградско шосе. - Трасиране и заснемане на имоти, граници, постройки, линейни и площни обекти за Енергоснабдяване, ВиваТел и др.

Специализация и квалификации


По-конкретно дейностите в които сме се специализирали са: - подробно геодезическо заснемане за нуждите на предстоящо проектиране на сгради и съоръжения, на граници на поземлени имоти; - изработване на комбинирана скица; - заснемане и нанасяне в КАДАСТЪРА на новоизградени сгради и подземни проводи с цел издаване на удостоверение по чл.52, ал.5 от ЗКИР - отстраняване на непълноти и грешки в Кадастралната карта; - нанасяне на самостоятелни обекти, тахиметрична снимка, изработване и промяна на кадастрална карта и кадастрален регистър; - трасиране на контури на имотни граници и УПИ; - протокол за даване на линия и ниво, конструктивни оси на сгради, вертикално планиране, издаване на необходимите протоколи;