Добре дошли на бизнес профила на Еуросим ЕООД


Фирма с добре организиран екип от високо квалифицирани специалисти. Изградили сме система от контакти с контрагенти, доказали своите опит и добросъвестност в работата.

Дограма и остъкляване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Екипът на фирмата изпълни работата по ремонта на жилището ми качествено и в срок, с подбрани материални на нормални цени. При нужда бих използвал отново услугите на тази фирма.”

на 10 Nov 2012 от Константин Димитров

Качена препоръка, Автоуслуги

“Дадоха ми предварителна оферта, в която бяха определени точно цените и сроковете за изпълнение, както и начина на плащане. Всичко беше подкрепено с писмен договор и фактури за направени плащания. Резултатът от ремонта е точно това, което исках.”

на 01 Jan 2008 от Димитър Николов
Виж всички мнения

Опит


Доверявайки се на нас, Вие получавате комплексно и професионално обслужване. Стремим се да работим, съобразявайки се с потребностите и желанията на конкретния клиент. Оптимално съотношение между качество и цена.

Специализация и квалификации


Сухо строителство: окачени тавани, гипскартон; преградни стени и предстенни обшивки от гипскартон – за сухи и мокри помещения; шпакловки; - Настилки и облицовки (теракота, фаянс, гранитогрес, ламиниран паркет). - Вътрешни ремонти: преградни стени с тухли и газобетон; замазки, шпакловки, мазилки. - Дограми, витрини, врати: PVC и алуминиеви дограми; окачени фасади; - Климатизация и вентилация: доставка и монтаж на системи за климатизация; изграждане на вентилационни системи; - Метални конструкции, облицовки с еталбонд;